2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8865 بازدید | 324 پست
میگفت من سکه مهر نمیکنم باید فقط شاخه گل رز باشه ما باید متفاوت باشیم با بقیه 😂😂 گفتم در بازه هررر ...

خیلی هوفَلَن

لریه میفهمی چی گفتم؟😂😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ما کوردا که هرشب توهین میکنن یه جوری هم توهین میکنن انگار تموم مردای کورد رو امتحان کردن😂😂 ...ح ...

من موندم اینا چقد درگیرن باهامون. بخدا ما سرمون تو زندگی خودمونه کاری به کسی نداریم اینا رد دادن

ببین کردا تو مهمون نوازی و‌خانواده دوستی زبان زدن.بیخود کردن

نظر لطف شماست😍😍 خوبی از خودتونه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خیلی هوفَلَنلریه میفهمی چی گفتم؟😂😂

نه ولا نمیفهمم

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

به ما کوردا که هرشب توهین میکنن یه جوری هم توهین میکنن انگار تموم مردای کورد رو امتحان کردن😂😂 ...ح ...

بین لرها که معمولا پسر خوبشونو حتما از اقوام واشنا زن میدن بیشتر اینایی میرن از شهرهای دیگه زن میگیرن تو شهر وفامیل خودشون به هر دلیلی کسی زن نمیده   

ربطی به اصالت نداره ما لریم من سیزده سالگی که یه تابو بود موهام رو نسکافه ای کردم بابام حتی به روم ن ...

ببین اسم اون شهری و‌ک‌اونا بودن بیارم همه تایید میکنن ک رفتارشون این بوده.

باورت نمیشه به هرگی میگم این شهر میگن خدا دوست داشته ک گفتی نه

اره بمنم مبگفتن مادرسم‌مهر و طلا نداریم .همچی هم ساده

بی خود مگه میشه بدون مهریه

یه خواستگار لر داشتم اسی ببین پسره دیونه بود خداشاهده 😂😂 میگفت باید بیایی تو خونه مامان من اشپزی ی ...

ربطی به قوم ندارها دختر عمه مامان من هم عروس کردستان شد بعد از یه پسر پرتش کردن از خونه بیرون پسره رفت دختر خالش رو گرفت با اینکه دختر عمه مامانم وکیل پایه یک دادگستری بود اما مادر پسره زندگیشونو بهم زد 

خیانت بی ادبی بیشعوری عصبی بودن شکاکی همشون ریشه توی مشکلات زندگی شخصی دارن هه قومیت 

شیدا 🤍🦋
من موندم اینا چقد درگیرن باهامون. بخدا ما سرمون تو زندگی خودمونه کاری به کسی نداریم اینا رد دادن

دقیقا 

من لرم ولی کسی چیزی به لرا میگه اصلا عین خیالم نیست چون ابد چیزی دیدن که اونجوری میگن.

هممونم میدونیم که همه اونجوری نیستن ولی بیشترشون هستن.

درباره هر شهری هرچی بگن راسته ولی کُلی نه، اکثریتشون همونن که میگن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...