یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین کردا تو مهمون نوازی وخانواده دوستی زبان زدن.بیخود کردن
نظر لطف شماست😍😍 خوبی از خودتونه
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
اره بمنم مبگفتن مادرسممهر و طلا نداریم .همچی هم ساده
بی خود مگه میشه بدون مهریه
یه خواستگار لر داشتم اسی ببین پسره دیونه بود خداشاهده 😂😂 میگفت باید بیایی تو خونه مامان من اشپزی ی ...
ربطی به قوم ندارها دختر عمه مامان من هم عروس کردستان شد بعد از یه پسر پرتش کردن از خونه بیرون پسره رفت دختر خالش رو گرفت با اینکه دختر عمه مامانم وکیل پایه یک دادگستری بود اما مادر پسره زندگیشونو بهم زد
خیانت بی ادبی بیشعوری عصبی بودن شکاکی همشون ریشه توی مشکلات زندگی شخصی دارن هه قومیت
من موندم اینا چقد درگیرن باهامون. بخدا ما سرمون تو زندگی خودمونه کاری به کسی نداریم اینا رد دادن
دقیقا