یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی خنده داره که فکر کنید قومیت روی اخلاق و رفتار و شکل و قیافه تاثیر داره قومیت توی ایران فقط بر حسب زبان هست حتی دی ان ای هم برسی نشده حالا بگید مردهای فلان شهر چجورین که بازم هیچ قطعیتی نداره فقط میتونه رسمو رسوم و غذای مخصوص و اینجور چیزا پرسید نه اخلاق و رفتار که دوتا برادر هم میتونن کاملا متفاوت باشن
جسارت نشه .من خاستگاری داشتم ک اصالتشون همین بود.ببین میگفت دختری کابرو برداره خرابه و موهاتو رنگ ک ...
میگم تعصب زیادی دارن.ی روزرفتم خونه داداشم.داداشم منوبوسیدپاشدقهرکردوبه داداشم گفت حالادرسته پاشم زن توروببوسم مردم ازخنده.اکثراهمینن.البته بی غیرتم زیاد دارن
منم عاشق یک پسر لر تو دانشگاه هستم و ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله داریم😑خیلی مهربون به نظر میاد ولی خیلی غیرت ...
چه حسود 😂
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.