2777
2789

سلام دوستان کمک میخوام

من و نامزدم به خاطر کارمون یک ماه از هم دوریم شهرامون متفاوته و اصلا زمانی نداریم که خیلی بخواهیم چت کنیم باهم اخر هفته ها امکانش فراهم میشه و هرشب اخر شب تلفنی از هم خبر داریم 

سه شنبه شب وسط صحبت پشت فرمون بود خیلی عادی داشتیم صحبت میکردیم یه صدایی مثل تصادف اومد تلفن قطع شد بعد هر چی زنگ زدم جواب نداد دیگه نگران شدم 

صبر کردم ۲ ساعتی گذشت زنگ زدم بازم جواب نداد خیلی دیگه نگران شدم شهر غریب الان چیزیش شده باشه تو جاده هم داشت رانندگی میکرد 

به این فکر بودم الان زنگ بزنم از بیمارستان جوابم بدن ولی خودش رد تماس زد پیام داد فردا بهت زنگ میزنم 

فرداش هم اصلا نتونستیم باهم ارتباط بگیریم و من دستم به هیچ جا بند نبود

امشب اومده خیلی عادی حرف میزنه چیزیشم نشده بود من غر زدم تو این دوشب نتونستی یه دقیقه زنگ بزنی بگی چیزیم نیست به من میگه چرا دعوا داری قهر کرد گرفت خوابید😐

من حق نداشتم الان نگران بشم؟ اصلا ادم وابسته ای نیستم میدونه فکر میکنم میخواست ببینه من چیکار میکنم فکرم درسته؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🫠 ریکشنشون چی بود؟

باید بهش بگی من نگران میشم

منو رلم از قبل باهم صحبت کردیم و گفتم بهش نباید نگرانم کنی

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
حق با شماست.اصلا مگه مردا قهر میکنن

مغروره خیلی 😂تحمل اینکه بگی بالا چشت ابروعه نداره 

تا میبینه داره بهش برمیخوره یا عصبانی میشه میگه شب بخیر بریم بخوابیم 

عزیزم حق داری شما که ناراحت باشی بابت این‌کارش. توضیح نداد بهتون که چی شده بود؟

نه عزیزم

کلا کم حرفه اذیت میکنه با صدتا سوال اونم نگفت تصادف کرده گفت باید ماشین ببرم تعمیرگاه صافکاری فهمیدم تصادف کرده باید ۲۰ سوالی باهاش بازی کنم

مغروره خیلی 😂تحمل اینکه بگی بالا چشت ابروعه نداره تا میبینه داره بهش برمیخوره یا عصبانی میشه میگه ش ...

من همسرم قبلا وقتی قهر میکردم بعد که منت کشی میخواست کنه من دست بالا میگرفتم اون قهر میکرد😅یبار گفتم هرچقدر من بد باشم حق نداری قهر کنی خداروشکر چند ساله دیگه قهر نداریم😅