2777
2789
عنوان

ابسه مقعدی اینجوریه

106 بازدید | 22 پست

سلام ببخشید اینقد رک میگم. حالت یه جوش ریز هست که ترکیده جاش دیدین جوش رو که میترکونیم اولش خون میاد بعد اب میاد اینجوری جاش اب جمع میشه.

در حالت عادی دردی به اون صورت نداره یه کوچولو سوزش وقت نشستن و جا به جا شدن هست ولی وقت اجابت مزاج سوزش داره تقریبا زیاد.

راستی دوتا هم هست کنار هم یکی کوچیک تر یکی بزرگ تر ولی در کل اندازه یه جوش ریز هست که ترکیده

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور شده اینجوری شده

نمیدونم خیلی یدفعه‌ای قبلا سابقه شقاق و هیمورویید داشتم دوباره درد و شقاق اومد الان درد شقاق خوب شده دیدم این هست

اجابت مزاج فوری و ترشح چرکی از مقعد هم داشتین؟

اجابت مزاج فوری نه. ترشح چرکی نمیدونم یه ترشحاتی بود ولی چرکی نبود فکر کنم

ای وای از اونا که عمل میخواد

ابسه هست. بهتره زودتر بری دکتر برات یه عمل سرپایی حتی ممکنه تو‌مطب انجام بده. یه هفته هم نقاهت داره و تا چهل روزی مراقبت بهداشتی داره

بعدشم باید رو خورد و خوراکت مدیریت کنی ‌ تندی نخوری و اصلاهم یبوست نشی که برنگرده

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابسه هست. بهتره زودتر بری دکتر برات یه عمل سرپایی حتی ممکنه تو‌مطب انجام بده. یه هفته هم نقاهت داره ...

امروز تازه پریود شدم چیکار کنم. یعنی امکان نداره خود به خود خوب بشه

ابسه هست. بهتره زودتر بری دکتر برات یه عمل سرپایی حتی ممکنه تو‌مطب انجام بده. یه هفته هم نقاهت داره ...

بعد ابسه مگه نمیگن باید تخلیه بشه واسه من که انگار خودش ترکیده بازم عمل میخواد؟!

چندسالته ؟ قدو وزنت چیه ؟منظورت کیست موییه؟

کیست مویی نیست دقیقا مثل تاول که میترکه دیدین؟ مثلا یه جایی میسوزه تاول میزنه بعد تاول میترکه دقیقا اینجوریه ولی ریزه