2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید لطفا

113 بازدید | 15 پست

اگه میدونی یه جوابی بده بی جواب نرو خواهش میکنم
من الان یازدهم تجربیم این اساتید رو هم برا سال بعد میخوام با همه این اساتید ارتباط گرفتم کتاب هم نمیخونم
زیست /میخوام فرهمند نیا بگیرم
شیمی / بین فراهانی هادیان فرد بازرگانی موندم
فراهانی کامل باهاش میفهمم و لی سطح پایینه
هادیان فرد مسائلش عالیه ولی مفاهیمش ضعیف کار کرده و حفظیات هم که هیچه
بازرگان هم خوبه ولی تایم کلاساش زیاده
فیزیک /میخوام قضاتی بگیرم ولی میگن قضاتی خوب نیست یحیوی هم داشتم میتونم باهاش نشر الگو بزنم ولی نردبام نه
ریاضی/ میخوام اریان حیدری بگیرم چون هم تکلیفش اجباریه هم سوال سطح بالا کار میکنه کرمی هم خوبه ولی سطح پایینه
زمین / میخوام با همدانی بگیرم همایش رو با چلاجور
درصدتون با این اساتید چند درصده و میتونید کتاب سخت مث نردبام بزنید یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها شما کامل ندید درصدتون با اریان حیدری چنده

نه من اصلا کتاب خودشم حل نمیکردم یادمه کتاب جامع داشتم روشهایی که میگفت کتاب تست و ازمون میزدم

چندسال پیش کنکور دادم خیلی خوب زدم ریاضیم رو یادم نیست دقیق فکر کنم ۷۰ اینا

روشهاش جواب میده نگران نباش کسایی که میکوبوننش اصلا روشهاش یاد نمیگیرن نمیفهمن چی میگه اگر روشی جایی جواب نده خودش میگه

من همه فصلا هم باهاش کلاس نداشتم

مثلثات رو هنوز یادمه اینقدر خوب درس داد

میگم نکنه سر کنکور استراتژی هاش از یادم بره

من دبیر فیزیکمم همین بود از اینم تستی تر یادم نرفت نترس

اینا اکثرش روش نیست مفهومه کسی ک مفهوم بلد باشه روش تستی میتونه استفاده کنه 

چیز خاصی هم نیستن که بخواد یادت بره داره بهت یاد میده زرنگ باشی ییجور دیگه به سوالات نگاه کنی رو