2777
2789
عنوان

وقتی نگران میشید برخورد همسرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست

بله که حق داشتی 

نامزدت اگه از الان اینجور باشه که دیگه هیچ... 

ما بعد ده سال شوهرم تازگیا به من میگه چرا اینقدر چک میکنی منو چرا ازم میپرسی از این ساعت تا اون ساعت کجا بودی؟(چون تو خیابون کارمیکنه)

درحالی که همیشه از اول دوستی تا حالا پیگیر هم بودیم همیشه ی خدا.

حالا دیگه اینطوره

صدبارم گفتم بهش برام مهمی نگرانت میشم که میپرسم 

منم کامل گذاشتم کنار همه چیو..

مردا همشون همینطورن حرص نخور 

فقط انگار باید محل ندی  بشون🤷‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بهش بگی من نگران میشممنو رلم از قبل باهم صحبت کردیم و گفتم بهش نباید نگرانم کنی

اون پزشکه داره تخصص میخونه من پرستاری خوندم 

جفتمون نسبت به حوادث ریلکس و آرومیم

تا حالا پیش نیومده بود نگران بشم براش 

لابد برای همینم حق ندارم نگران بشم 🫠 ناراحتم که نتونست درکم کنه

اون پزشکه داره تخصص میخونه من پرستاری خوندم جفتمون نسبت به حوادث ریلکس و آرومیمتا حالا پیش نیومده بو ...

در موردش صحبت کنید

تا وقتی صحبت نشه اصلا چیزی حل نمیشه و براش هم مهم نیس

با ارومی بهش بگو

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
بله که حق داشتی نامزدت اگه از الان اینجور باشه که دیگه هیچ... ما بعد ده سال شوهرم تازگیا به من میگه ...

قبول دارم مردا از کنترلگری و توجه زیاد خوششون نمیاد 

و متوجه نمیشن از علاقه پیگیر میشیم 

میدونم اما انتظار درک شدن داشتم خیلی نگران بودم 

اصلا درک نکرد مقصرم شدم

قبول دارم مردا از کنترلگری و توجه زیاد خوششون نمیاد و متوجه نمیشن از علاقه پیگیر میشیم میدونم اما ان ...

دقیقا منم همینطور شدم.

درک که نشدم‌، مقصرم هستم...

از من اوایل خوشش میومد پیگیرش بودم و خودشم دقیقا همینطور دقیق پیگیر بود تا این چند روزپیش که اینطور شد.

ولی ازاونجایی که سر وته همشون یه جورن اخرش میرسیم به اینکه همشون از نظر اخلاقی یکی ان.

منکه دلم شکسته و خیلی ناراحتم ازش و قهریم سخت...(بهمم برخورد فیزیکی کرده دیگه دلم نمیخواد اصلا سمتم بیاد تاهیچ وقت)🥲

خودمو به خاطر بچم سعی میکنم سرپا نگه دارم فقط...😓

دقیقا منم همینطور شدم.درک که نشدم‌، مقصرم هستم...از من اوایل خوشش میومد پیگیرش بودم و خودشم دقیقا هم ...

عزیزم درکتون میکنم دقیقا

من خودم امشب تصمیم گرفتم حساسیت و نگرانیمو زیاد بروز ندم وقتی جنبه و درک پذیرش این موضوع نداره

البته که سر فرصت باهاش صحبت میکنم

شاید اینکه از پیگیری و توجه زیاد اذیت میشن از تروماهای گذشته باشه و علتی داره 

شما هم کمی از حساسیت و نگرانیتون کم کنید شاید اوضاع بهتر شد، امیدوارم همسرتون بیاد از دلتون در بیاره شاد باشید کنار هم خانم گل🤍

ممنونم از اینکه شنونده درد و دلم بودی

عزیزم درکتون میکنم دقیقامن خودم امشب تصمیم گرفتم حساسیت و نگرانیمو زیاد بروز ندم وقتی جنبه و درک پذی ...

تصمیم درستی گرفتید شاید ادم خودش اینجور اذیت بشه و خودخوری کنه ولی بهتر ازاین هست که درک نشه و مقصرم شناخته بشه.

نمیدونم علتش چیه واقعا.

بله فعلا که ناراحتم و مهم نیس برام کاراشون ولی حتی اگه آشتی ام بکنم هیچ وقت نمیبخشمشون.

ولی تصمیم دارم چون دست روم بلند شده (با دست هولم داد اونطرف محکم) سخت و جدی برخورد کنم.

منکه فکر نمیکنم چیزی بینمون درست بشه یا مث قبل بشه ولی امیدوارم شما آینده ی خوبی کنار همسرتون داشته باشید.

خواهش میکنم مهربون.

ممنون از شماام که صحبتای منو گوش کردید.