2777
2789
عنوان

بخاطر سگ کناری میخوام زنگ بزنم پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 88 پست

وای نکن اینکارو حیوونا گناه دارن میدونی چقدر مظلومن؟خب مواظب باش وقتی هست نری یا اخطار بده به همسایه سگ گرگیل زود وابسته میشن اگه بحاطر تو پسش بدن یا بفروشن افسرده میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه آشنایی  می‌گفت باید مدرک داشته باشید که حیوان دارن

دفعه بعد با گوشیتون طوری که متوجه نباشن از حیوان فیلم بگیرید بعد شکایت کنید

خودش هم همین کار رو کرده بود 

الهم عجل لولیک الفرج

من یه بار یه هاسکی بهم حمله کرد البته خودش ترسیده بود اونورتر دعوا شده بود این زبون بسته هم پرید بغل من خداشاهده از اون روز فوبیا گرفتم حتی از این کوچولو گوگولیا هم میترسم دیگه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

زنگ بزن با اب و تاب شدید بگو سگشون مشکل روانی داره حمله میکنه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مثل گرگه هم جثه و صداش

حتما هاسکیه. ولی سگای درشت برخلاف جثه شون خیلی مظلومن. این عجیبه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
وای نکن اینکارو حیوونا گناه دارن میدونی چقدر مظلومن؟خب مواظب باش وقتی هست نری یا اخطار بده به همسایه ...

بابا این دوستمون که بیشتر گناه داره 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

زنگ بزن. آخه فرهنگ نگهداری از حیوان رو ندارن، واسه چی سرپرستشون میشن؟ سگه حالیش نمیشه، صاحبش که باید حالیش شه جلوشو بگیره به مردم حمله نکنه

من که خوشم نمیاد از حیوون خونگی. حتی صداشون هم همسایه ها رو اذیت میکنه

کج کلاه خان یارمه
اگه من بودم کیف میکردم یه فرشته بغلم زندگی میکنه

فرشته های تصوراتت ترسناکنا 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️