2777
2789
عنوان

خانوم ها کمک مادرشوهرم بهم گفت😭😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 158 پست
خودت تنهایی چرا رفتی دکتر باید با مادر خودت و مادر اون اصلا مگه شما خانواده ندارید مادرت باید ...

دققققیقا این بهترین نظره

انگار خودش به خودش شک داره

نباید خودت میرفتی دکتر

الآنم نباید به طرف بگی بیا بریم دکتر. فک می‌کنه باهاش هماهنگ کردی.

مادرت باید بگه به مادرش بیا بریم دکتر. هر دکتری شما بگین. فهمیدی؟؟؟

من همون اوووول عقدم مامانم اصرار کرد بریم دکتر. مادر شوهرم می‌گفت لازم نیست اما مادرم گفت بعدا اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته زندگی تون خراب بشه، ممکنه هر چرتی بگن. پس همین اول عقد بگیر حتما.

حالا البته بیخودی استرس نگیر. منم ارتجاعی حلقوی بودم. 

ولی ۲ مااااااه بعد عروسی طول کشید تا پرده م کامل از بین بره. ۲ ماااااه هربار خون میومد موقع رابطه. باورت میشه؟ ۲ ماااااه.

بعدش بددددجوری کم خونی گرفتم...از بس خون میومد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج نکن با این عهد قجریا به خودت احترام بزار کسی ک از اول کار اعتماد نداره بندازش بره من یه خاستگ ...

خوش به حالت:)

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
نخاستن ازم چیز گواهی دکترم نمیخان ببرن اما خون مهمه براشونچ کنم

مهم همسرته به حرف کسی گوش نده موقع گواهی دکتر همه چی رو برای مرد توصیح  میده اگه خوانواده ی همسرت میگن بگو برو از پسرت بپرس چیکار کرده و منی که مادرشوهره بعد یک ماه گفت دستمال نشونم نداری به حالت عصبانیت بهش گفتم از پسرت بپرس تا برات تعریف کنه اون خوب بلده کلا خفه شد

خوب گفتی

با همسرت بگو بیا بریم بیرون باهم برین چرخی بزنید چیزی بخورید بعد بگو دلم درد میکنه منو ببر دکتر بزار خودش دکتر پیدا کنه بعد نگه هماهنگ کردی رفتی تو مطب بگو گواهی میخوای گواهی که بگیری دکتر بعد ماینه  داماد رو صدا میکنه و کامل توصیح میده من حتی دکتر به همسرم گفت این دختر کم خونی شدید داره ازش خون نخواه چون وجود نداره  دلیل دیگه ارتجاعی و حلقوی بودنش پس منتطر خون نباش ...و همسرم که مث شمع اب شد اون لحصه ....بدون هماهنگی قبلی  باهمسرت برو تا خیالش راحت شه دیگه بقیه به درک عزیزم