2777
2789
عنوان

اونایی که پسر کلاس هفتمی دارن پسر من درسسسس نمیخووونه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 60 پست
چندمی ؟

دهمم 

خدارو شکر به موقع نهم که بودم 

تاثیر درس خوندن بچها 

انگیزه رقابت رو تو من ایجاد کرد 

باعث شد دوسالی که با معدل ۱۷ خراب کردم جبران شه

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر منم معلم زبان بود یک مدتی بعد زبان رو بهم میگفت ولی خب باید یجوری سرش به سنگ بخوره که درست شه ی ...

دیگه نمیدونم به چی متوسل بشم

جایزه

دعوا 

قهر 

خستممم کرده

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نه نمره ای نیست

احتمالا فکر میکنه مثل پایه های قبل هست بهش بگید هر نمره ای بگیره همون رو میزارن اگه درس نخوند از گوشی تلویزیون محرومش کنید باهاش صحبت کنید یا با مشاور صحبت کنه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بیشتر ببینید
دهمم خدارو شکر به موقع نهم که بودم تاثیر درس خوندن بچها انگیزه رقابت رو تو من ایجاد کرد باعث شد دوسا ...

اوووه ۱۷ خوبه که😂

این از اول سال نمرات ماهانه اش ۸ و۶ وبالاترینش ۱۶ بوده

دیگه نمیدونم به چی متوسل بشمجایزهدعوا قهر خستممم کرده

بچه است دیگه متاسفانه یه جاهایی یه اشتباه هایی هم می‌کنه غیر قابل جبران میشه براش بهش بگید اینو 

یه دلیلش تغییر مقطعه

که واقعا از دنیای ابتدايي و دبستان وارد متوسط اول میشن 

از سیستم ارزشیابی توصیفی  به نمره   پرت میشن و گنگ هستند  چن تا قبلش در مدرسه خیلی خوب و خوب گرفتند و معنا و مفهوم عدد  و نمرهٔ  براشون تازگی داره 

تغییرات هورمونی و بلوغ هم بهش اضافه کنید 

باهاش رفاقت داشته باشید و همراهش  خیلی ها رو دیدن از ترم دوم به بعد روی غلطک می‌میوفتند  و  شرایط بهبود پیدا میکنه

حتما ازش بپرس و نکات مهم رو بگو  چون عربی واقعا براشون سخته و تا حالا نداشتند 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
احتمالا فکر میکنه مثل پایه های قبل هست بهش بگید هر نمره ای بگیره همون رو میزارن اگه درس نخوند از گوش ...

چقدددددر من پیگیرشم

حرف میزنیم روز اول اوکیه

از فرداش باز میگه نمیخوام بلدم

حالا ماهانه میشه ۴ و۵ و۶ 😥

اوووه ۱۷ خوبه که😂این از اول سال نمرات ماهانه اش ۸ و۶ وبالاترینش ۱۶ بوده

باورتون  میشه مادرم دعوام میکرد 

می‌گفت نباید زیر ۱۸ .۱۹ باشی 

من حفظ کردنی هارو سریع حفظ میشم یک ساعته فقط یکم تو ریاضی مشکل دارم که دارم برطرفش میکنم 

یه دلیلش تغییر مقطعهکه واقعا از دنیای ابتدايي و دبستان وارد متوسط اول میشن از سیستم ارزشیابی توصیفی ...

عربی رو بخدا خودمم بلد نیستم

تخصصم ریاضیه که عااااالی بلده خدارو شکر

مابقی دروس هیچی رسما

باورتون میشه مادرم دعوام میکرد می‌گفت نباید زیر ۱۸ .۱۹ باشی من حفظ کردنی هارو سریع حفظ میشم یک ساعت ...

این عین خودمه

حفظیات ضعیف

ریاضی عالی

اخه حالا فرداشب برسهموقع خواب استرس وعذاب وجدان میگیره بابت کم کاریشهیچی از عربی نمیدونهیعنی در طول ...

عربی که خیلی راحته ببین  ببین چرا نمیخونه مثلا گوشی دستشه فلان

عربی اول کلمه هارو بخونه چون اگه کلمه هارو بلد باشه سوالای عین مخالف هم معنی اینا براش مشکلی نمیاد

کلمه هارو که خوند بره سراغ ترجمه ها نمونه سوال از گوگل دربیار ببر چاپ کن حل کنه

__درخواست دوستی ندین ___________________
بفکر هست؟؟

آره ولی خوب پسر بچه ها یکم سختتره تا درس بخونن من خودم کانال مدرسه رو میبینم کتابشو میارم میگم بیا ازت بپرسم ببینم اینقد میگی بلدم راست میگی دیگه سوال و جواب کردن یاد میگیره فقط ریاضی شو خیلی مشکل داره

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
این عین خودمهحفظیات ضعیفریاضی عالی

ولی خب همه چی با تلاش درست میشه من تو ریاضی ضعیف بودم ولی فهمیدم همچی به مغز آدم نیست 

خود مغز باید یاد بگیره که تلاش کنه 

آروم آروم باید از تنبلی درش بیارین

چقدددددر من پیگیرشمحرف میزنیم روز اول اوکیهاز فرداش باز میگه نمیخوام بلدمحالا ماهانه میشه ۴ و۵ و۶ 😥

چون نمیدونه مثل قبل خوب و اینا نیست بگو هر نمره ای بگیری همونه اگه قبول نشی دوباره باید هفتم رو بخونی دوست داری بقیه برن بالاتر تو با دانش آموزهای جدیدهفتم رو دوباره مرور کنی زشت نیست . البته نمیدونم اگه قبول نشن باید دوباره همون مقطع رو بخونن یا نه ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بیشتر ببینید