2777
2789
عنوان

اول زندگی شوهرم سرد شده انگار

498 بازدید | 21 پست

سلام خانوما عصر همه بخیر باشه

من تازه ۲ ماهه عروسی کردم تجربه زیادی ندارم تو زندگی مشترک ، گفتم بپرسم نظرتون رو بدونم شاید بتونم مشکل رو حل کنم .

راستش من و همسرم سنتی آشنا شدیم بعد از صحبت کردن جوابم به دلایلی منفی بودولی خب ، با اصرار و رفت و آمد زیاد بالاخره جواب بله گرفتن ، ۷ ماه عقد بودیم و دوماه پیش عروسی کردیم . همسرم خیلی محترمه ، مودب و با شخصیته 

مشکلمون اینه که من احساس میکنم نسبت به دوران عقد اشتیاق و علاقه ش نسبت به من کم شده ، اونموقع اون میومد سمتم ولی الان بیشتر وقتا من باید برم سمتش ، برم بغلش یا باید بگم بیا بغلم کن 

مدام در حال بازی با گوشیه ، طوری که دلم میخواد گوشیشو بندازم تو چاه ، از نظر جنسی هم حس میکنم اصلا مثل قبل نیست و با این وضعیت دلم میخواد اصلا سمتش نرم چون حس میکنم غرورم جریحه دار میشه با عدم تمایلش ولی نیاز دارم به کنارش بودن و احساس نزدیکی که بعد رابطه دارم بهش. 

نمیدونم چرا اینطوری شده 

مدام فکر میکنم نکنه چاق شدم که خوشش نمیاد یا دیگه علاقه ای بهم نداره 

سر همین قضیه ازش یجور دلخوری خاصی تو دلمه ،  احساس تنهایی میکنم ، با خودم میگم زده شده ازم ، دوستم نداره 

تحمل این شرایط برام سخته 

چندین بار که بهش گفتم دلیل رفتارش چیه میگه دوستت دارم و حرفایی میزنه که دلم آروم میشه ، رفتارشم برا مراعاتم تغییر میده ولی بازم شوقی تو رفتارش نمیبینم مثل قبل

مطمئنم خدایی نکرده اهل خیانت و ... نیست  

اگه نظری دارید که میتونه کمکم کنه از الان ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی، قدرتمندتر هستی🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم ب نظرم اینجا مکان مناسبی برای راهنمایی در مورد این موضوع نیست و هرکسی طبق تجربه خودش ی نظری میده و ممکنه گمراه بشی ب نظرم برو روانشناس و جتما این موضوع رو بهش بگو مطمعن باش کمکت میکنه و در کل بخام بگم اکثر مردا بعد ازدواج شوق و ذوق نامزدی رو دیگ ندارن  بالاخره عادت میکنن و عادی میشه براشون همه چی و شاید یکم طول بکشه ک قلق و‌ عادت ب زندگیتون دستت بیاد برای همین بهتره حتی مجازی هم شده ب روانشناس بگی ک کمکت کنه 

متاسفانه مردا اکثرا همینطورناون موقع میخواست بدستت بیاره تلاش میکردالان که بدستت اورده

واقعا اینطوریه ؟ 

من همش با خودم فکر میکنم فقط شوهر من اینطور شده 

یعنی کاریش نمیشه کرد؟ همینطوری ولش کنم ، نمیدونید چقدر حس بدی دارم ، همش دارم گریه میکنم 

کلا ما خانوما این اخلاق رو داریم ک بعد مدتی حس میکنیم طرف سرده باهامون نمیدونم واقعا مقصر ماییم یا ا ...

منم قبول دارم شاید خودم حساس شدم ولی خیلی واضحه برام رفتار اونم مثل قبل نیست 

🤣🤣🤣🤣خب به مرور رفتارتون عادي ميشه هميشه كه مثل دوران عقد نيست يا خاستگاري نوع عشقه يا بهتره بگم ...

یعنی عیبی نداره 

آخه مگه آدم بلافاصله بعد عروسی اینطوری میشه

فکر کنم طبیعی باشه بعد یه مدت رابطه جنسیتون به اشتیاق قبل نباشه یه روند عادی و طبیعی میگیره مثل غذا ...

یکی دوماه اول نه ، بعدش آره ولی نه زیاد

عزیز دلم ب نظرم اینجا مکان مناسبی برای راهنمایی در مورد این موضوع نیست و هرکسی طبق تجربه خودش ی نظری ...

من خودم مشاورم ، تو این زمینه هم شده خیلی از اوقات خیلی ها رو راهنمایی کردم ولی تو این قضیه احساساتم درگیره و خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ،با روانشناش هم صحبت کردم اما به نظرم تجربه هم میتونه کمکم کنه 

من خودم مشاورم ، تو این زمینه هم شده خیلی از اوقات خیلی ها رو راهنمایی کردم ولی تو این قضیه احساساتم ...

اقایون اکثرا اینجورن بالاخره بعد ازدواج اون‌ شوق اولیه کمتر میشه براشون چون مسعولیت زندگی خیلی براشون سنگین تر میشه نسبت ب قبل یکمی شاید تو شوک باشن تا مدتی 

من خودم مشاورم ، تو این زمینه هم شده خیلی از اوقات خیلی ها رو راهنمایی کردم ولی تو این قضیه احساساتم ...

ولی اینو بدون وقتی زمان بیشتر بگذره اون شوک ازدواج از بین بره براشون کم کم بهترم میشن

واقعا اینطوریه ؟ من همش با خودم فکر میکنم فقط شوهر من اینطور شده یعنی کاریش نمیشه کرد؟ همینطوری ولش ...

گریه چرا؟

تو اروم باش و‌بهش ارامش بده و ازش درخواست کن اگ چیزی میخای