سلام خانوما عصر همه بخیر باشه
من تازه ۲ ماهه عروسی کردم تجربه زیادی ندارم تو زندگی مشترک ، گفتم بپرسم نظرتون رو بدونم شاید بتونم مشکل رو حل کنم .
راستش من و همسرم سنتی آشنا شدیم بعد از صحبت کردن جوابم به دلایلی منفی بودولی خب ، با اصرار و رفت و آمد زیاد بالاخره جواب بله گرفتن ، ۷ ماه عقد بودیم و دوماه پیش عروسی کردیم . همسرم خیلی محترمه ، مودب و با شخصیته
مشکلمون اینه که من احساس میکنم نسبت به دوران عقد اشتیاق و علاقه ش نسبت به من کم شده ، اونموقع اون میومد سمتم ولی الان بیشتر وقتا من باید برم سمتش ، برم بغلش یا باید بگم بیا بغلم کن
مدام در حال بازی با گوشیه ، طوری که دلم میخواد گوشیشو بندازم تو چاه ، از نظر جنسی هم حس میکنم اصلا مثل قبل نیست و با این وضعیت دلم میخواد اصلا سمتش نرم چون حس میکنم غرورم جریحه دار میشه با عدم تمایلش ولی نیاز دارم به کنارش بودن و احساس نزدیکی که بعد رابطه دارم بهش.
نمیدونم چرا اینطوری شده
مدام فکر میکنم نکنه چاق شدم که خوشش نمیاد یا دیگه علاقه ای بهم نداره
سر همین قضیه ازش یجور دلخوری خاصی تو دلمه ، احساس تنهایی میکنم ، با خودم میگم زده شده ازم ، دوستم نداره
تحمل این شرایط برام سخته
چندین بار که بهش گفتم دلیل رفتارش چیه میگه دوستت دارم و حرفایی میزنه که دلم آروم میشه ، رفتارشم برا مراعاتم تغییر میده ولی بازم شوقی تو رفتارش نمیبینم مثل قبل
مطمئنم خدایی نکرده اهل خیانت و ... نیست
اگه نظری دارید که میتونه کمکم کنه از الان ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻