2777
2789

کسی میدونه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری ندادی اردبرنج با آب قاطی کن

شکر؟  بادوم؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بیشتر ببینید
بچه 5 ماهه نباید غذا داد

اکثر دکترا میگن روزی یک قاشق کافیه

بیشتر ببینید

شیرو میزاری بجوشه

بعد نشاسته رو می‌ریزی تو کاسه 

یه ملاقه از شیر می‌ریزی توش خوب نشاسته رو باهاش حل میکنی

پودر هل و گلاب و شکر می‌ریزی

مدام هم باید هم بزنی 

آریایی🦁 یه تریلی آرزو منیسه بان دلم!                  اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی

شکر؟ بادوم؟

شکر که من نمیریختم فقط نبات سفید یکم مینداختم

بادومم اسیاب کن بریز یا بزار تو آب خیس بشه بعدش پوست کن رنده کن بریز داخل فرنی

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

شکر که من نمیریختم فقط نبات سفید یکم مینداختمبادومم اسیاب کن بریز یا بزار تو آب خیس بشه بعدش پوست کن ...

نبات زرد باشع مشکلیع 

بیشتر ببینید
شیرو میزاری بجوشهبعد نشاسته رو می‌ریزی تو کاسه یه ملاقه از شیر می‌ریزی توش خوب نشاسته رو باهاش حل می ...

نه برای بچه بده

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰