2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید ببینید مادرم چی میگه میخواد بدبختمون کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 46 پست
یعنی مادرت حاضره از مستاجری راحت شه ولی با قوم و خویش شوهر زندگی کنه ؟ اینجوری که گفتی فقط مادربزرگت ...

دوست نداشتم به مادرم توهین کنم ولی خودشم سطحش مثلشونه که دوسشون داره ولله بهش بد نمیگذره باهاشون تنها کسی که از حرفای خاله زنک خوشش نمیاد فقط منم 🙂

دقیقا میگه اینا خونه رو نمیفروشن ارث تقسیم نمیشه سرلجشون میرم اونجا منم سهم دارم😭بره اونجا به چه قی ...

اخه منطقی باهاش صحبت کن بگو هرروز اعصاب خوردی مهمون داری داری ریختوپاش بچه هاشون جمع کنی دیگه دست و پا برات نمیمونه برای خونه یکی دیگه زحمت میکشه اخر خدایی نکرده اتفاقی بیفته مامانتو بیرون میکنن یا میشه کلفتشون

بعد اینکه هرروز جمعیتی مهمون داره خرج پدرت زیاد میشه خب هزینه مستاجری بدن بهتره که ارزشش هم کم نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم هر چقد آدم باهاش صحبت کنه لج میکنه شاید کامنتای اینجارو بهش نشون دادم الان هم فقط بهش گفتم من ...

بهش شرایط و واضح توضیح بده بگو تو دوست داری بری کلفتی مادربزرگ و دخترها و داماد هاشو و پسرها و عروس هاشو بکنی فقط ب خاطر اینکه مستاجری؟؟ بگو خودت و کلفت اون خونه کنی هر روز هر روز خو و راست بشی و کارگری کنی و مهمانداری و ...

بعد هم کلی نیش و کنایه و ...بزنی 

و اینکه اونا با اون اخلاق و وجنات هر کی بیاد خواستگاریم دو تا پا هم قرض میگیره دبدو در رفتی 

بگو مستأجری اینقدر فشار آورده که میخوای خفت و خواری بکشی و عزت نفست رو‌زیرپا له کنی.

خیلی ممنون بابت نظرتون عزیز

خواهش میکنم سعی کنید هم خودتون هم مادرتون سرکار برید یا یجوری درآمد ایجاد کنید که بهتون فشار نیاد و تاپیک مدیریت مخارج و بهبود کیفیت زندگی۳,, تو همین نی نی سایت و بخونید و از تجربه های خانمها استفاده کنید تا پس انداز و درآمدتون افزایش پیدا کنه