2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید ببینید مادرم چی میگه میخواد بدبختمون کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایسا سر حرفت بگو نریم چون مطمئن باش باهاشون زندگی کن همه با هم سرشون تو زندگی شماست

مگه من نمیدونم بخدا میدونم مادرمم میدونه ولی جی بگم من ازشون خ شم نمیاد نه از طرز صحبت کردنشون نه از رفتاراشون نه از محتوای حرفاشون تنها کسی که دانشگاه رفته بیشنون فقط منم اصلا بهم هم نمیخوریم

همه بهش میگن برو از شر مستاجری راحت شو اصلا کسیو ندارم😭

یعنی مادرت حاضره از مستاجری راحت شه ولی با قوم و خویش شوهر زندگی کنه ؟ اینجوری که گفتی فقط مادربزرگت نیست جاری ها و بچه هاشون مادرت کنار میاد بشوره و بپزه براشون ولی خونه خودش نباشه ؟ چقدر عجیب

پدرت موافقه؟ اگه پدرت فهمیده تره باهاش صحبت کن یکم پیازداغش زیاد کن بگو من اونجا اصلا احساس امنیت نم ...

پدرم گفت اگه بریم اذیت میشیم ولی همیشه به حرف مادرم گوش میده الان از خونه مدرش اومده معلوم نیست اونا پرش کردن که بره 

عمش اومده بهم میکه چرا نمیزاری مادرت بره با مادر بزرگت زندگی کنه شنیدم تو ناراضی ای 😢معلوم نیست از کی فهمیدن

مگه من نمیدونم بخدا میدونم مادرمم میدونه ولی جی بگم من ازشون خ شم نمیاد نه از طرز صحبت کردنشون نه از ...

حتما یکبارهو که شده با مشاور صحبت کن تا مادرتو متوجه این اشتباهش بکنند

یعنی مادرت حاضره از مستاجری راحت شه ولی با قوم و خویش شوهر زندگی کنه ؟ اینجوری که گفتی فقط مادربزرگت ...

دقیقا 

میگه اینا خونه رو نمیفروشن ارث تقسیم نمیشه سرلجشون میرم اونجا منم سهم دارم😭

بره اونجا به چه قیمتی 😢

بخدا بدبخت میشم 

حتما یکبارهو که شده با مشاور صحبت کن تا مادرتو متوجه این اشتباهش بکنند

مادرم هر چقد آدم باهاش صحبت کنه لج میکنه شاید کامنتای اینجارو بهش نشون دادم 

الان هم فقط بهش گفتم من ناراضیم زد از خونه بیرون