2777
2789
عنوان

عذاب وجدان خفم میکنه چطور ببخشم خودمو

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 147 پست
اره منم اینو میگم،این کلاااااا ادم خوبی نبود دختره .اسی بنده خدا از عشق به یکی اعتماد کرده:)من مثلا ...

اره دیگع اینم یه راهه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عزیزم منم عین توامدوسال همه چیمو گذاشتماخر بهم خیانت کرد و ولم کردحتی التماسش کردم گفتم میبخشمت ولی ...

این ولم نکرد شرایطش خیلی بد بود

هیچ تلاشی نکرد ک درستش کنه 

منم خیلی عاشقشم خیلی 

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا منم اولین تفری بود ک بعد۲۲ سال گذاشتم بهم دست بزنه چون حس کردم عاشقمه اما اشتبا بود

فدای سرت دیگه یه این راحتیا به کسی اعتماد نکن❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خواهر نازم غصه نداره که فدات شم🥲🥲من مطمئنم آدمای خیلی درستی قراره بیان تو زندگیت خیلی از مردا هم هستن که به قلب دخترا نگا میکنن مطمئن باش یکی پیدا میشه که یفهمتت من میدونم درست میشه قشنگ من دنیا اون روی خوبش رو بهت نشون میده❤️‍🩹❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مگه فقط فهمیدن اون طرف مهمه 

چند وقت پیش یه مورد شنیدم فردای عروسی داماد عروس رو آورد خونه پدرش و گفته باکره نیست 

خانواده دختر به کل هر چی داشتن و نداشتن فروختن یا ول کردن و کلا از اون شهر رفتن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چرا به ازدواج ختم نشد حتما آخه خیلی اطمینان داشتی که تا این حد باهاش پیش رفتی 💔💔

هیچ تلاش نکرد اخه 

همش خونشون بود بیکارم بود 

فقط میگف ودس میکنم اخه کی

خواهر نازم غصه نداره که فدات شم🥲🥲من مطمئنم آدمای خیلی درستی قراره بیان تو زندگیت خیلی از مردا هم ه ...

چقد مهربونی اخههه 

قلبم اکلیلی شددددد

چقد مهربونی اخههه قلبم اکلیلی شددددد

فدای تو خوشگلم ناراحت نباش دیگه باشه؟🥲❤️‍🩹❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

نمیدونم الان چی بگم که حالت بهتر بشه 

فقط میتونم بگم بیا بغلم🥲♥️

نمیدونمااااا اما فک کنم طولانی مدت که رابطه نداشته باشی بسته میشه

برای همسرتم میگی از نوع ارتجاعیه همین

نگران نباش 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍