2777
2789
عنوان

به کی تا بحال خیلی حسودیتون شده بیاید بگید اینجا کسی نمیشناستون

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ک بودم یبار دخترعموم اومد خونمون یه سارافن‌توری خیلیییی خوشگل تنش بود من تو خوابم نمیدیدم

اون روز اونقدر حسادت کردم که ساعت ها بخاطر درد شکم‌الکی گریه کردم 

هیچ وقت به اون اندازه به کسی حسادت نکردم🥲

تا حالا کسی پیدا نشده که ازم سرتر باشه و  بهش حسادت کنم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ب آدمایی ک ب راحتی پول درمیارن و هیچ کاری ام نمیکنن نقش شلغم دارن تو اون محیط

حق

طرف هم محله ای ماست،ماهی 2 تا کله تریلی از ترکیه وارد میکنه تو هرکدوم 2 میلیارد سود میکنه

یعنی ماهی 4 میلیارد درامد داره:)

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

همکلاسیم

ننه باباش پزشک متخصص بودن بالاشهر تهران زندگی میکردن خوشگل بود سه تا زبان بلد بود درسش خوب بود استادا عاشقش بودن ورزش مورد علاقش تنیس و بیلیارد بود همه پسرای کلاس دنبالش بودن پولدارترین پسرکلاس عاشقش شده بود این هی پسش میزد میرفت با بقیه ولی پسره هی کادو گرون قیمت میخرید تاکسیش شده بود هرجا میخواست بره حاضر بود اخرش اینقد بهش محبت کرد دلشو بدست اورد عقد کردن الانم خونه پسره میمونه

قبل عقدم خونه پسره میموند با اینکه خانوادش مذهبین...

خلاصه ک مگه میشه حسودی نکرد؟

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

به زن همسایه مون یه لحظه فکر کنم حسادتم شد پارسال  ،البته نمی دونم حسادت بود یا نه ولی یه جور حس غم گرفت دلم انگار ،دیدم  باباش‌ اومده بود خونه اش با مادرش  ،من بابام مرده زنده بود هم هیچ وقت خونه من نیومد

به کسایی که هر چی میخورن چاق نمیشن

به اونا که مامانهای پایه و با اعتماد به نفس دارن

به اونا که پدر و مادرشون تحصیلات بالا دارند

به اونا که رابطه شون با خواهر برادرشون خوبه 

به اونا که توی سن کم مسیر زندگی حرفه‌ای شون رو پیدا کردند.