2777
2789
🥺🥺🥺🥺 الهی تازه فوت کردن خیلی سخته منم مادر بزرگم چهار سال پیش فوت کرد خیلی حال روحیش خراب بود تا ...

روحشون شاد من خیلی به مامان بزرگ بابابزرگم وابسته هستم یعنی اگه یه چیشون بشه خدای نکرده داغون‌میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحشون شاد من خیلی به مامان بزرگ بابابزرگم وابسته هستم یعنی اگه یه چیشون بشه خدای نکرده داغون‌میشم

ممنونم انشاالله همیشه سالم و تندرست باشند هوای عشقتو داشته باش این روزا زیاد بهش گیر نده

منم تعجب میکنم تازه من پری هستم میگه از رختخواب عکس گذاشتی من از دیوار عکس گرفتم

واسه خودشون حرف میزنن اخه ادم مگه عقلش کمه از تخت خوابه عکس‌بزاره  اینا عادت داره از کاه کوه بسازن 

ممنونم انشاالله همیشه سالم و تندرست باشند هوای عشقتو داشته باش این روزا زیاد بهش گیر نده

مرسی چشم اره گفت ببخشید یه چند روز نیستم اما بهت پیام میدم منم بهش گفتم راحت باش من پیشتم غصه نخور

همینجوری ک میگی من فقط گفتم میرم بخوابم بچه ها به شوخی گرفتن و اینا.بعد خودت میگی ۱۲ عملیات شروع میش ...

این ب خودم مربوطه من تعجب میکنم از سوزش شما و چندتا کاربر. اگر هم گفتم ب خودم مربوطه نمیخواد درس اخلاق ب من بدی فضول

واسه خودشون حرف میزنن اخه ادم مگه عقلش کمه از تخت خوابه عکس‌بزاره اینا عادت داره از کاه کوه بسازن

والا عزیزم تاپیک رو قفل میکنم خدا پدربزرگ رلم شما رو هم رحمت کنه خوشحال شدم باهات هم کلام شدم ♥️♥️🫂