2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد بی ادبی شما من فقط گفتم رفتیم خوابیدیم و ب بچه ها هم گفتم همسرم دوساعته خوابش برده شما منحرف چه ...

چرت نگو خوبه از صفحه اول دارم میخونم کاربراهم گفتن تایید کردی مغزخودتوباید بااسید بشوری بیچاره عقده ای

دلم خواست بگم تورو سننه

همینجوری ک میگی من فقط گفتم میرم بخوابم بچه ها به شوخی گرفتن و اینا.

بعد خودت میگی ۱۲ عملیات شروع میشه

خب اینا یعنی وقیح و بی حیا

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
چرت نگو خوبه از صفحه اول دارم میخونم کاربراهم گفتن تایید کردی مغزخودتوباید بااسید بشوری بیچاره عقده ...

بله دلم میخواد امشب با همین پریودی عملیات داشته باشیم تو چرا میسوزی اصلا من بی ادب و بی حیا تو رو سننه

عزیزم دلم براش سوخت واقعا پدربزرگ خیلی عزیزه🥺🥺

خیلی واقعا منم بغضم گرفت از دیشب حال پدربزرگش بد بود که بعد بهم خبر داد امروز فوت کرده همش سعی میکنم یطوری دلداری بدم عشقمو که یکم اروم بشه

ولشون کن . من با تو یه شوخی کردمیه یارو اومد شد معلم اخلاق فقط میپرن وسط حرف آدما

والا منم تعجب میکنم 😂 😂 اینا فقط دوستدارن تاپیک های مادرشوهری برن و از بدبختی هاشون حرف بزنند بخدا نمیدونم مشکلات زندگیشون بهشون فشار میاره سر ما خالی میکنن

بله دلم میخواد امشب با همین پریودی عملیات داشته باشیم تو چرا میسوزی اصلا من بی ادب و بی حیا تو رو سن ...

این دیگ از شخصیتو تربیت خانوادگیته نترس کسی نسوخته ب چندش بازیت ادامه بده اگه شعور داشتی رختخوابتوتو سایت پهن نمیکردی

خیلی واقعا منم بغضم گرفت از دیشب حال پدربزرگش بد بود که بعد بهم خبر داد امروز فوت کرده همش سعی میکنم ...

🥺🥺🥺🥺 الهی تازه فوت کردن خیلی سخته منم مادر بزرگم چهار سال پیش فوت کرد خیلی حال روحیش خراب بود تا چندوقت 

این دیگ از شخصیتو تربیت خانوادگیته نترس کسی نسوخته ب چندش بازیت ادامه بده اگه شعور داشتی رختخوابتوتو ...

من ک حداقل خانواده دارم تویی ک بی بته هستی ب داد خودت برس بعدشم من از رختخوابم عکس نزاشتم نحس خانوم