2777
2789
عنوان

تا حالا پدرتون شما رو تهدید به کشتن کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 100 پست
نمیخام اغراق کنم ولی معلومه قوی ترم من با چ چیزای نجنگیدم یادم نمیره شب امتحان داشتن باهم دعوا میکرد ...

واقعا واسه خواهرت ناراحت شدم خیلی

با تو کاری ندارع اره؟

ولی کاش از بابات ی تعهدی چیزی میشد گرفت ک دیک دست روتون بلند نکنه 

واقعا واسه خواهرت ناراحت شدم خیلیبا تو کاری ندارع اره؟ولی کاش از بابات ی تعهدی چیزی میشد گرفت ک دیک ...

من خودمو میکشم کنار شاید بگی نه برو وسط ولی همون که این صحنه هارو دیدم برام کافیه 

تعهد چی این خیلی اوضاعش خرابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مشکلم اینه که نمیتونم اون صحنه های کتک خوردنو از تو ذهنم پاک کنم هر شب ک چشمامو می‌بندم همش اون ...

آره عزیزم صد در صد تاثیر خیلی بدی گذاشته تو افکار و روحت 

ولی امید وارم زندگی واست جبران کنه 

کاش آدمی بود ک باهاتون قطع رابطه میکرد حداعقل آرامش داشتین 

ولی کارایی ک باعث میشه اینطوری بیفته ب جونتون رو سعی کنید انجام ندین لطفا فقط ب خاطر خودتون 

من خودمو میکشم کنار شاید بگی نه برو وسط ولی همون که این صحنه هارو دیدم برام کافیه تعهد چی این خیلی ا ...

آخه بری وسطم کاری از دستت بر نمیاد ک اون مرده 

البته تعهد اینا نیاز ب شکایت داره ک نسل مامانای ما هیچوقت سمتش نمیرن

آره عزیزم صد در صد تاثیر خیلی بدی گذاشته تو افکار و روحت ولی امید وارم زندگی واست جبران کنه کاش آدمی ...

ما اصلا نزدیکنش نمیشیم ولی خودش میاد ب پرو پای آدم می‌پیچه. نمیدونم قراره تو اون دنیا چی به سرش بیاد هه‌ر چند هیچی نمیشه اگه اون بالایی مارو میدید من تو همچین خانواده ایی بزرگ نمیشدم

آخه بری وسطم کاری از دستت بر نمیاد ک اون مرده البته تعهد اینا نیاز ب شکایت داره ک نسل مامانای ما هیچ ...

نه بابا از نظرش بچه باید مث سگ کتک بخوره 

ی بار ب داییم گفت اگه بچه من مث دختر فلانی تو بچگی اینقدر فضول بود ی چند تا کتک میزدم حالیش می‌کردم که سروصدا نکنه

ما اصلا نزدیکنش نمیشیم ولی خودش میاد ب پرو پای آدم می‌پیچه. نمیدونم قراره تو اون دنیا چی به سرش بیاد ...

آره آدم بعضی موقع ها از خودش می‌پرسه اگ خدا هست پس چرا جلو اینهمه عذاب ساکته و همه چیزو منکر میشه 

آره آدم بعضی موقع ها از خودش می‌پرسه اگ خدا هست پس چرا جلو اینهمه عذاب ساکته و همه چیزو منکر میشه

میگن اینا درسه ک خدا میخاد بهت یاد بده مثلا چیو بخاد یاد بده . من توزندگیم از بس بدبختی کشیدم ک صورتم شکسته شده طوریه ک زن همسامون ک ۴۰ سالشه صورت پوستش خیلی از من بهتره

نه بابا از نظرش بچه باید مث سگ کتک بخوره ی بار ب داییم گفت اگه بچه من مث دختر فلانی تو بچگی اینقدر ف ...

فک می‌کنه کتک دوای همه درداست

هواسش نیست خودشم داره پیر میشه و نیاز ب درمان داره ک درمان دردش همون کتک هایی باشه ک زده بهتون 

همون حجاب و ریش شما ریشه ی ملت رو خشک کرده خانوم با ارزش

ریشه ی ملتو دزدا و کلاهبردارا و سرمایه دارا خشک کردن ،حیا داشتن عیب نیست .بحث نمی کنم چون اینجا جای بحث نیست .

لطفا بحث رو سیاسی نکنید پستام هست برو بخون 

میگن اینا درسه ک خدا میخاد بهت یاد بده مثلا چیو بخاد یاد بده . من توزندگیم از بس بدبختی کشیدم ک صورت ...

آره دقیقا منم همیشه ب این فکر میکنم ک اصن که چی بشه؟

سختی بکشیم درس یاد بگیریم 

خب تهش ....؟!

فک می‌کنه کتک دوای همه درداستهواسش نیست خودشم داره پیر میشه و نیاز ب درمان داره ک درمان دردش همون کت ...

اره دقیقا نگا ی طوریه که هر جا بره استرس میگیری ک خدایا یدفه ابرو ریزی نکنه . وقتی میاد دم مدرسه دنبالم استرس میگیرم نکنه بره با بقیه ی حرف زشتی بزنه . آخه ب خاهرم گفته بود تو خرابی تو فلانی 

همه منو میبینن باورشون نمیشه که همچین خانواده ایی دارم آخه تو اجتماع خیلی خودمو مغرور دست بالا میگیرم

آره دقیقا منم همیشه ب این فکر میکنم ک اصن که چی بشه؟سختی بکشیم درس یاد بگیریم خب تهش ....؟!

ب قیمت اون روح روانی ک از دست دادیم . من خیلی تو زندگیم حسرت داشتم نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ خانوادگی اینا 

برا شب یلدا دوستام با خانواده جشن اینا میگیرن ما تو اتاق میشینم که ی دفه بابام نیاد باهامون بحث کنخ

اره دقیقا نگا ی طوریه که هر جا بره استرس میگیری ک خدایا یدفه ابرو ریزی نکنه . وقتی میاد دم مدرسه دنب ...

آخه تو جنسن با اینا فرق می‌کنه از رفتارات بگیر تا تفکراتت 

بعدم میفهمم چی میگی یه حس خجالت و ترس و آبرو ریزی باهم میگیری با حضورش پیش بقیه 

دلم عجیب واس خواهرت میسوزه خدا بهش کمک کنه 

میتونی بگی چند سالشه ک هنوزم کتک میخوره از بابات؟

ب قیمت اون روح روانی ک از دست دادیم . من خیلی تو زندگیم حسرت داشتم نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ خانو ...

ی حس هایی حتی قابل توضیحم نیستن ...

و خیلیا نمیتونن درک کنن حجم درداتو

ولی می‌دونم چقد حس حسرت تلخیه