2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3617 بازدید | 151 پست
این تاپیک رو خوندن ایده ای به ذهنم رسید بنظرتون عملی هست؟اینکه ظروف بین خودمون تقسیم کنیم و بشوریم ...

دقیقا درسته

ولی کلا خواهرای شوهر من سعی دارن کارا رو بندازن گردن بقیه

خودشون بشینن حرف بزنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نرم داستان میشه بدتر از رفتاری که با شما دارن و بامن میکنن البته رفتارشون اصلا مهم نیست ،ولی واقع ...

نه من دیدم مادرشوهرم‌راحت نیست کشیدم کنار

ولی مثلا با جاریم آزمایش میره.بهتر

ولی مشکل اصلی شوهران.برای چی نباید پشت زنشون باشن؟

منم از رفتار شوهرم حرص خوردم دیگه

اگه مثلا میگفت بیام کمک؟ دو نفر حساب کار دستشون میومد

تقصیر مادرشم هست.

دختراش نشستن نباید یه کلمه تذکر به دختراش میداد برای کمک؟؟

از خداشه عروس کار کنه.دختر بشینه

اسی اگه جاریت دوباره تکرار کرد ایندفعه بعداز غذا برو دستشویی ۱ربع بمون گوشیتم ببر تو گوشی بچرخ صداشو ...

از جاریم ناراحت نیستم.چون با وحود درد دستش داست بهم کمک میکرد.بچش فرشو کثیف کرد مجبور شد بره

از شوهرم و مادر و خواهراش ناراحتم.انگار من داشتم کارگری میکردم تا پول بگیرم.منم مهمون بودم در حد خودم

من خب شوهرم میخره بگم‌نخر میشه دعوا

آره منم خودمو میگم

بخدا شوهرم هربار خرید کرده براشون بهش میگن چرا خریدی؟

حتی یبار گفتن اشتباه کردی باید پولشو بگیری😐

مثلا میخوان شوهرم خرج نکنه ولی دلسوزی رو  بد بیان میکنن

حالا ما مادرم اینجوریه میشینه وغر میزنه از بچه هاش همه توقعی داره

بجاش خونواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم بنده خدا با این که سنش بالا همه کارا رو خودش انجام میده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی