2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 151 پست
حالا ما مادرم اینجوریه میشینه وغر میزنه از بچه هاش همه توقعی دارهبجاش خونواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم ...

ببین من توقع ندارم مادرشوهرم غذا بپزه یا ظرف بشوره.ولی توقع دارم رفتارش درست باشه.مثلا اون طرز سلام جواب دادانش درست نیست اونم وقتی یکی از همه جا بیخبر از بیرون رسیده.لااقل میگفت خوش اومدی.

مادر و پدر من وقتی شوارم میرفت خونشون بیشتر از من بهش احترام میذاشتن.

خواهرای شوهرم باید عقلشون برسه که عروس کلفَت نیست.اگه کمک میکنه در حد خودش کارشو کرده.دیگه ظرف ۲۰ نفر دیگه رو نباید بذارن تنها بشوره که.

منم خونه پدرم کمک میکردم.وقتی مهمون میومد خودم مهمون نمیشدم تا مهمون کمک کنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دو سه بار روی سگم‌بالا بیاد حالشون جا میاد.زیادی پررو شدنبرای ظرف شستن نه فقط.کلا زیادی رفتارشو ...

نیاز نیست جنگ و دعوا کنی خیلی راحت با پرررووووویی بگو فلانی پاشو ظرفا بشور....کلا در عین آروم بودن و پررروووویی حرفات بزن دعوت و سر و صدا اصلا ب پا نکن ...

اولش انقدررررر سعی کردم صمیمی بشمهرکاری کردمزنگ میزدمسر میزدمدست خالی نمیرفتنقدر ندونستنهی جاری کوجی ...

حق داری چقد بعضی بزرگترها نادون  هستن دیگه برای کسایی که اینجوری بیمعرفت هستن خودتو به زحمت ننداز 

نیاز نیست جنگ و دعوا کنی خیلی راحت با پرررووووویی بگو فلانی پاشو ظرفا بشور....کلا در عین آروم بودن و ...

نه اون‌روی سگم‌آرومه ولی لجباز.

مثلا میگن پاشو چایی بریز میگم باشه چشم ولی تکون نمیخورم.

اون‌روز هم مادرشوهرم بعد از اون سلام سرد بهم یه کاری گفت تو آشپزخونه انجام بدم.خودمو زدم به نشنیدن.

تقصیر خودشونه.چرا لج منو درمیارن؟

😆

دفعه بعد تنها بمونم پای سینک میرم میشینم یا یکیو صدا میکنم.یا به شوهرم میگم‌بیا من میشورم تو آب بکش.مامانش رو کار کردن پسراش حساسه.اینجوری لج میکنم😁

حق داری چقد بعضی بزرگترها نادون هستن دیگه برای کسایی که اینجوری بیمعرفت هستن خودتو به زحمت ننداز

آره بخدا

مثلا اونده بود خونه ما.به شوهرم گفتم برو کباب بگیر منم‌برنج میذارم.

بخدا هی گفت چرا گرفتین؟پسر کوچیکم تند تند میخره میخوریم!!!😐یا هی میگه فلانی(جاری کوچیکم) میپزه میاره، فلان غذا رو میپزه.یبار دیگه خرصم دراومد گفتم خدا حفظش کنه براتون.😒

یا مثلا اون روز میخواستن بیان خونه ما جاریم براش بعد از ظهر غذا آورده،نشسته خورده.خب تو که داری میای خونه من یکم سر شکمتو خالی بذار، منم زحمت کشیدم دست تنها غذا پختم با داشتن بچه کوچیک.

دوبار اومدن خونه ما سر سفره نیومد که سیرم.زشت نیست؟؟؟

اوهوم

آخ اینام فقط به نوه های سوگولیشون هیچی نمیگن

بچه من همسن پسر جاریم بود حق نداشت دست به چیزی بزنه ولی پسر جاریم هرررررکاری فکرشو بکنی میکنه،همه رو کتک میزنه،داد میزنه،گوشیشونه میگیره ولی بچه من همیشه تو حصار بوده اونجا

آفرین

آره بابا

بچه بودم،نمیفهمیدم.الآن دیگه یاد گرفتم واکنش نشون ندم.عوضش خودمو کشیدم کنار و کمتر صمیمی میشم.شده یه بهونه جور کنم یه شب مجبووووری میمونم و دیگه مثل قبل چند روز موندن رو قبول نمیکنم.

تازه فهمیدم‌ تا وقتی بابام پولدار بود و منفعتش بهشون میرسید، منم محترم بودم.