2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3615 بازدید | 151 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اون موقع میگم شرمنده ما همچین رسمی نداریم میرم ور دل شوهرم میشینم میوه پوست میگیرم

شاید باورتون نشه ظرف بشورم تو آشپزخونه باشم تو جمع اینا نباشمراحت ترم،دور هم که جمع میشن همش میگن مردم به ما حسودی میکنن اخلاق خودشون بده به همه بی احترامی میکنن بعد طرفم بهشون بی احترامی میکنه میگن این داره به ما حسودی میکنه😶😶بدی یه کسایی رو میگن که واقعا آدمای خوبی هستن

شاید باهاشون خوب نیستی باهات لج افتادن

نه بابا

من از شوهرم بیشتر باهاشون میخندم

صمیمی رفتار میکنم

تیکه هاشونو نشنیده میگیرم ولی شوهرم هی با مامانش بحث میکنه

از وقتی بابام ورشکست شد اینا رفتارشون بد شد

اسی ببخشید ناراحت نشی ولی من فکر میکنم اونا فهمیدن تو باهاشون اوکی نیستی بخاطر همون باهات لج شدن

اولش انقدررررر سعی کردم صمیمی بشم

هرکاری کردم

زنگ میزدم

سر میزدم

دست خالی نمیرفتن

قدر ندونستن

هی جاری کوجیکه و پسر کوچیکه رو تحویل گرفتن

بخدا مادرشوهرم جلوی منی که سه ماه بود نرفته بودم خونشون؛به جاریم میگفت پس کجایییی تو؟چرا نمیای ؟ حالا اون دو روز نرفته بودا

خب دلسرد شدم

بچه ها بیاینبه نظرم مادرها و مادرشوهر ها باید حتما ماشین ظرفشویی داشته باشند. برای تعداد مهمان زیاد ...

آره واقعا

چیه همش عروسا اسیرن

حالا همونم میگن پسرا باید بخرن لابد

اسی اگه جاریت دوباره تکرار کرد ایندفعه بعداز غذا برو دستشویی ۱ربع بمون گوشیتم ببر تو گوشی بچرخ صداشو کم کن،برگشتی بگو شکمم کار نمیکنه دارم هلاک میشم مث خودش با سیاست باش،اگرم نه از قصد نیس کاراش که هیچی

نه من هیچی نخریدمچون قدر نمیدوننهرکاری براشون بکنیم فقط کار پسر کوچیکه رو میبیننبرای چی بخریم و به چ ...

من خب شوهرم میخره 

بگم‌نخر میشه دعوا 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
والا

من خیلی دلسوزم ولی متاسفانه برجک منو زدن

مثلا مادرشوهرم با من اصلا شوخی نمیکنه ولی جاری کوچیکمو قلقلکم میده

در این حد فرق میذارن

البته من خوشم از این رفتارا نمیادا.خوبه که زیادی جیجی باجی نمیشم

آره واقعاچیه همش عروسا اسیرنحالا همونم میگن پسرا باید بخرن لابد

واسه ما که کل وسایل خونه مادرشوهرمو پسراش خریدن،مبل فرش همه چیییی جدید خریده، حتی ماشین ظرفشویی هم میخوان براش بخرن

آره دیگهاشتباه کردم واقعاًدوتا زن گنده نشستن من کار کنم.انگار بقیه کارگر اونان.جالبه خونه من دست به ...

رک باش از هیچی هم نترس ...هر چی بدتر باشی براشون جایگاهت بالاتره بخدا .من بودم با عصبانیت میگفتم فلانی بیا بشور