2777
2789

میشناسید همچین کسی رو؟

چی شد بعدش مشکلی پیش نیومد براش؟

فرض کنید یکی دو سال غیبت داره پیگیری هم کرده بخاطر مشکل خاصی که داره بش معافیت موقت بدن که ندادن و فعلا خیلی درگیری داره  و کارای اداری ...تو این مدت که نمی تونی بیکار بشینه دانشگاه شرکت کرده رتبه ی خوبی گرفته دانشگاه خوب قبول شده تو مدارک دانشگاهی هی گفته معافیتم رو میارم میارم ...و اصلا یادشون رفته یه سال رفته دانشگاه و شاگرد اول مهندسی اون دانشگاه هم شده به نظرتون چی میشه آخرش؟ اگه معافیت بدن؟ اگه ندن؟

من خانومم ...برای کسی می خواستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره داداشم و پسر عموم معافیت تحصیلی گرفتن درسشون که تموم شد رفتن سربازی

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
رفت دانشگاه تموم شد بعدش رفت سربازی

واقعا؟غیبت داشته قبلش ...این غیبته خیلی مهمه ها ...این قسمتش رو توجه کنید پسرها تا ۱۹سالگی میتونن دانشگاه شرکت کنند...

یا یه معافیتی اون وسط داشته باشن...

ولی این موردی که من میگم دو سال پیش باید می رفته سربازی و غیبت خورده 

هیچی نمیشه دانشگاه چه ربطی به سربازی داره...الان خیلی ها سربازی نمیرن

شما دارید اشتباه متوجه میشیدها دوست عزیزم فکر کنم شما سنت کمه اصلا نمی دونی قضیه پسرها و سربازیشون چیه...پسرها تا ۱۸یا نوزده سالگی وقت دارن کنکور بدن اگه قبول نشن باید برن سربازی و از لحاظ قانونی اجازه  ندارن برن دانشگاه...

مگه اینکه یه دانشگاه الکی برن بعد دوباره بشینن همزمان بخونن...و اینکه بعد از لیسانس هم بلافاصله باید برن ارشد و اجازه ندارن چند سال وسطش بیکار باشن...یا باید بلافاصله برن تحصیل یا سربازی

وا تا هروقت که درسشو ادامه بده می‌تونه سربازی نره

خواهش می کنم تاپیکم رو دوباره بخون منظورم رو متوجه نشدی 

غیبت داره چند سال ...یعنی از ۱۸تا۲۲سالگی درس نخونده دانشگاه نرفته ...و تو ۲۲سالگی کنکور داده رفته دانشگاه

داییم تا فوقدلیسانس نگرفت نرفت سربازیبعد که رفت یه پست بالا بخاطر مدرکش بهش دادن

شما منظور رو اشتباه متوجه میشید اون کارو که همه می کنن معلومه طرف رفته۱۸سالگی کنکور داده رفته لیسانس بعد رفته ارشد بلافاصله بلافاصله دکترا ...بعدش می ره سربازی...

سوال من اینه که یه نفر غیبت داره...یعنی هجده سالگی یه مشکلی براش پیش اومده مثلا باباشو از دست داده دو سه سال افسرده بوده دانشگاه هم نرفته معافیت نداره و دو سه سال براش غیبت زدن ...حالا ۲۲سالش شده افسردگیش خوب شده میخواد بره دانشگاه...ولی قانون بش اجازه نمیده میگه اول باید بری سربازی...بعد سربازی ...حتی دانشگاه هم ثبت نام نمی کنه وقتی میبینن سنت بیشتر از هجدهه ...میگه باید معافیت اون مدتتو بیاری ...بعد ثبت نام کنی حالا یا معافیت تحصیلی یا یه یه چیز دیگه...