2777
2789
عنوان

کسی بوده سربازی نرفته دانشگاه قبول شده باشه و رفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دیگه میای تاپیک میزنی سوال میپرسی بعدم هر کی بهت جواب میده میگی نه شما نمیدونی من می‌دونم...معلو ...

دختر خوب شما اصلا منظور منو متوجه نشدی

و درک نمی کنی  چقدر جواب این سوال برای من حیاتیه ...

من خودم در این حد رو اطلاعات دارم و مطمئنم که پسرها اگر سال اول یا دوم کنکور قبول نشن سال بعد باید برن سربازی و قانون بشون اجازه نمیده مگر اینکه برن سربازیشون رو  تموم که شد بعد دوباره می تونن کنکور شرکت کنند...مگه اینکه تو مدت پشت کنکور موندنشون الکی یه دانشگاه آزادی چیزی ثبت نام کنند تا بتونند معافیت تحصیلی بگیرن بعد دوباره کنکور شرکت کننداین مورد رو همه ی پسرها میدونن و داخل دفترچه ی کنکور به عنوان قوانین کنکور نوشته ...نمی دونم چرا از چنین موضوع مهمی بی اطلاع بودی ...شاید تا الان تو اطرافت استفاده نشده که نمیدونی من تا اینجاشو خودم می دونستم و سوالی در موردش نپرسیدم!!

سوال من اینه که با وجود چنین قانونی کسی تا حالا به این شکل غیر قانونی رفته دانشگاه اگه رفته وقتی فهمیدن چه اتفاقی افتاده اخراجش کردن؟مدرکشو ندادن ؟ یا قبول کردن؟

دختر خوب لطفاً اگه سنت کمتر از هجده ساله یا تجربه ی رفتن به دانشگاه خوب رو نداشتی ممنون میشم دیگه در این باره نظری ندی ...چون همه وقت شما گرفته میشه هم من

بايد معافيت تحصيلي داشته باشه

خيلي عجيبه ك بدون معافيت ثبت نامش كردن

بعدا شما مدعي بشيد ما اطلاع نداشتيم و بايد خودتون ميگفتيد اينكارا رو ميتونيد بكنيد

اما خب داداش شما يكسال بعد ديپلمش ك معافيت تحصيلي داشته ولي بيشتر از اون رو سربازي غائب حساب ميشه و معافيت تحصيلي بهش تعلق نميگيره

ولي اگه براي معافيت پزشكيش اقداماتي داشتيد و نشده شايد بشه اينا رو ملاك قرار داد از پليس بعلاوه ده بدون اينكه اطلاعاتش مث كد ملي رو بدي سوال بپرس 

و از وكيل هم بپرس

سايت بنياد وكلا و دادراه و اينا ميتوني عضو بشي و سوال بپرسي يا مشابهش رو سرچ كني

لزوما جوابشون درست نيست اما شايد مفيد باشه

من توي موارد ديگه سوال پرسيدم بعضيا اشتباه جواب دادن ولي بعضيام خوب بوده سعي كن مختصر و واضح بپرسي چون مث كاربراي اينجا دقيق نميخونن