2777
2789
عنوان

من کم شنوام و داشنجو پرستاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیجی پی قسطی نمیده فک کنم شرایط خاص میخواد

چرا قسطیه اگر بهت تعلق بگیره استوکم میتونی بخری

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عزیزم من فقط دانشجو ام ایندم رو هواس حتی نمیدونم پرستار میشم یا نه قربونت انشالله بهترین برای خودتم ...

اینده ات پرستاریه دیگه 

قربونت من که ۲۴ سالمه نمیدونم ب چ کاری علاقه دارم نشستم خونه دیگه حوصلمم سرمیره نمیدونم چی برم یادبگیرم چیکارکنم بخدا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دقیقا من بچه خوابگاهی ام دنبال کار گشتم به خاطر شرایطم بهم گفتن به خاطر خودتون میگم براتون سخت میشهچ ...

ولشون کن یه عده از خدابی خبر نشستن تو سایت فقط عیب و ایراد میگیرن 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

مژده جان اگه تحت نظر بهزیستی هستی میتونی برای استخدامی ها شرکت کنی میدونی که سهمیه دارن

اینکه پرستاری میخونی خوب یه کم شرایط رو تغییر میده

برای پیدا کردن کار ای استخدام یا جاب ویژن رو بگرد هم نیمه وقت داره هم تمام وقت

استخدام معلولین هم داره البته من پیشنهاد می کنم اگه واقعا مشکلت جدی نیست عنوان نکن

شرایط مالی برای همه همینه

۳ ساله میخوام برای بچم لپ تاپ بگیرم نمیشه

اگه تا تابستون نگیرم به مدل پایینترش اکتفا می کنم چون واقعا برای مدرسه ش نیاز داره

خدا پشت و پناهت باشه

🖤