2777
2789

امروز داشتم به این فکر میکردم 

اونی که جدا میشه از همون اولاش متوجه میشه که این آدم آدمش نیست؟  و خودش و امیدوار می‌کنه تا ادامه بده بلکه بشه ساخت بعد یهو دیگه کم میاره ؟ 

یا امکان داره بجز خیانت و این چیزا البته منظورمه یسری خصوصیات رفتاری و بعد ده پونزده سال بفهمه و بخواد جدا شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و همین رفتارهای خورد ریزه اگه نتونن قلق همو پیدا کنن تهش ممکنه به جدایی برسه

ببین من ۱۲ساله ازدواج کردم چند بار به جدایی فکر کردم باهمم حرف زدیم مشکل من این سوهرم زود عصبی میشه نمیشه باهاش حرف زد اهل خرید کردن نیست اهل بیرون رفتن نیست منم بی خیال شدم خودم شدمو خودم البته اخلاق خوبش شاید به اخلاقاش بدش می چربه.

ولی منم خیییییلی به طلاق فکر کردم شوهرم خودشو تغییر نداد اما الان خودش از رفتاراش پشیمونه اما من دیگه اون ادم سابق نییتم چون راه ارامش خودمو پیدا کردم

بله از همون اول متوجه میشه ولی یا نمیتونن جداشن شرایطشو ندارن یا میگن صبر کنم شاید درست شد یا تا فرص ...

ولی بنظرم ما خانم ها خودمون و گول میزنیم به امید اینکه درست شه 

آخه چند درصد امکان داره درست شده آقایون انعطافشون بنظرم کمه

ببین من ۱۲ساله ازدواج کردم چند بار به جدایی فکر کردم باهمم حرف زدیم مشکل من این سوهرم زود عصبی میشه ...

یه سوال امید به تغییر بعد ازدواج ذاتا فکر اشتباهیه آره ؟ 

پس چرا. مثلا یسریا میگن ازدواج کنه خودشو جمع و جور می‌کنه 

هر ادمی قابل تغییر هست کمتر کسی از صد نفر شاید یکی دو نفر تغییر نکنن

با گذشت زمان و با بالا رفتن سن خیلی چیزا مهم‌میشه خیلی چیزا بی اهمیت خیلی از عادتها ترک میشه 

مشکلات در همه دوران هست مجردی متاهلی و جدایی هر کدوم تو دوران خودش واسه اون طرف ممکن سخت باشه ولی با گذشت زمان وقتی مرور کنه ممکن با خودش بگه واقعن سر چه چیز الکی من انقدر غصه خوردم ارزش نداشت

نظر شخصی کسانی ک جدا میشن هیچ وقت از ته دل راضی نیستن همه دوست دارن زندگی بر وفق مرادشون بگذره نه با جدایی ولی گاهی به این درک نمیرسن ک با دید طرف مقابل به مشکلات نگاه کنن و طرشون درک کنن

تو جدایی هیچ کس مقصر نیست هر کسی حرفای خودشو داره 

ای کاش همه بتونن به اون نقطه درک طرف مقابل برسن ❤

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
یه سوال امید به تغییر بعد ازدواج ذاتا فکر اشتباهیه آره ؟ پس چرا. مثلا یسریا میگن ازدواج کنه خودشو جم ...

پیر میشی تا طرف تغییر بدی مخصوصا مردای ایرانی که تو خونه ای بزرگ شدن که همیشه نژاد برتر بودن

هر ادمی قابل تغییر هست کمتر کسی از صد نفر شاید یکی دو نفر تغییر نکننبا گذشت زمان و با بالا رفتن سن خ ...

آره شما دقیقا درست میگین 

ولی بنظرم از یجایی ببعد که هیجانات اولیه کم میشه 

یجورایی هرکس دنبال اینه بگه حق با منه 

و وقتی نمیتونن به اون نقطه درست برسن 

از هم هرروز و هرروز سرد میشن

ولی بنظرم ما خانم ها خودمون و گول میزنیم به امید اینکه درست شه آخه چند درصد امکان داره درست شده آقای ...

بله صد درصد خودمون رو گول میزنیم 

من از یه جایی دیگه بهش می گفتم حرفات یادم نمیره اینا شوخی نیست کارای خانوادش هم رو مخ بود خودشم که پخی نبود ولی از طرف خانواده قبول نداشتن که مشکل داره در حد طلاق وقتی هرویین و اعتیاد رو شد دیگه ساعت آخر بود و فرداش رفتم شکایت کردم و خانواده کاملا همراه بود