2777
2789
عنوان

من کم شنوام و داشنجو پرستاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 104 پست
چته؟فقط خوب نتونستم منظور برسونم گفتم اگر کاری پیشنهاد کردن لااقل شرایطمم ببینن

اسی چرا این بنده خدا رو دعوا میکنی

یه نفر فقط تو تاپیک راهنمایی کرد اونم ایشون بود

چرا عصبانی شدی عزیزم😁😂

عزیزم اشکال نداره مهم نیست اینجا هر ثانیه صد ها تاپیک زده میشه 

نه کسی یادش میمونه نه کسی تورو میشناسه

هممون مشکلات خودمونو داریم

منم مشکلاتی دارم

ولی خب زندگی همینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزمانشالله ازادیتپول خوبی میدن تو این مراکزا؟ مثلا تزریقات

آزادیش؟ مگه الان زندانه؟🙄😂😂

خب روزانه بوده تسهیلات گرفته الان باید به کشورش خدمت کنه  این اشکالش کجاست.چه چیزایی میشنوم اینجا.

خیلی بد بیان کردم واسه همین میخوام پاک شه خجالت کشیدم بخدا

اشکال نداره خانوم پرستار کم شنوا ب این فکر کن ما شنواییمون خوبه وتوهمین مملکتیم ولی پرستارم نیستیم 

الحمدالله که شما کاروبار داری وقبول شدی تواین رشته هرروز خداروشکر کن وباعشق انجام بده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قسطی بخر یه لپ تاپ از دیچی پی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اشکال نداره خانوم پرستار کم شنوا ب این فکر کن ما شنواییمون خوبه وتوهمین مملکتیم ولی پرستارم نیستیم ا ...

عزیزم من فقط دانشجو ام ایندم رو هواس حتی نمیدونم پرستار میشم یا نه قربونت انشالله بهترین برای خودتم اتفاق بیوفته

اخی عزیزمانشالله ازادیتپول خوبی میدن تو این مراکزا؟ مثلا تزریقات

این مراکز حقوقش کمتره مثلا نصف ماه بری حدود چهار پنج تومن میدن البته ممکنه شهرا و جاهای مختلف فرق داشته باشه اگه بری درمانگاه هم ساعتی و درصدیه 

جوجه پرستار