2777
2789
عنوان

بچه ها کراشم

52 بازدید | 4 پست

ریکوئس داد منم قبول و بک دادم استوریشو اخرشب دیدم لایک کردم

اونم استوری منو دید ولی لایک نکرد

بنظرتون خیلی هول بازی در اوردم؟🙂😑 

الانم باز استوری گذاشته نبینم اره؟

و تا چند روز استوریاشو نبینم؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

شاید عادت لایک ندارهببین ولی لایک نکن اینبار توام استوری بزار دوتا ببین لایک میکنه؟

اخه دیشب دیدمش بعد فوری ریکوئس داد من خرم فوری باز کردم

الان ضایع نیست؟

صبر نکنم یکی دوروز دیگه بزارم؟

این استوریشو هم نبینم؟ یا کاری که گفتیو بکنم عزیزم 

راستی مرسی که اومدی تاپیکم🥹🤍

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه دیشب دیدمش بعد فوری ریکوئس داد من خرم فوری باز کردمالان ضایع نیست؟صبر نکنم یکی دوروز دیگه بزارم؟ ...

نه خودش چی که سریع درخواست داد؟

همین که کراشتم بهت حس نشون داده خوبه

استوری همه میزارن اون که نمیدونه شاید فک کنه عادت داری زود بزاری

استوریشو ببین و لایک نکن

خودتم دوتا استوری بزار امشب یا فردا شب

همین

نه خودش چی که سریع درخواست داد؟همین که کراشتم بهت حس نشون داده خوبهاستوری همه میزارن اون که نمیدونه ...

🥹❤️چشششم مرسی عزیزم دمت گرم