2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 188 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از این متنفرم وقتی کسی میاد از ارزوش میگه میگن بزور از خدا نخوا برات بد میشه انگار از پیش خدا اوم ...

به زور از خدا خواستن یعنی چی اصلا 🫠 مگه خدا آدمه به زور از دستش یه چیزی بکشیم بیرون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

شما دید مادرانه ی عرفانی دارید، که ۱۰۰٪ قشنگه. 

اما ی سری افراد، من جمله خودم، از پروسه ی بارداری ترس دارم. تغییرات فیزیولوژیک بارداری برام قابل تحمل نیست و اگر شرایطش باشه، رحم جایگزین و انتخاب میکنم. 

اما، برای بعضی دیگه ی افراد، محب مادرانه و بزرگ کردن و رشد دادن ی انسان، حتی اگر حاصل عشق خودشون نباشه، هم قشنگه. 

به نظرم اگر احساسی به قضیه نگاه نکنیم، پیش نهاد بدی نیست. اتفاقاگسترش عشقه. 

با حرفهای شما موافقم. اما قرار نیست همه باب میل ما حرف بزنن و نظر بدن. اونایی هم که اینو میگن به نظر خودشون درسته

ادم باید انقدر قوی باشه که تمام نظرات رو بشنوه و هرکدوم با روحیاتش سازگار هست رو استفاده کنه

پس ناراحتی نداره این چیزها

به زور از خدا خواستن یعنی چی اصلا 🫠 مگه خدا آدمه به زور از دستش یه چیزی بکشیم بیرون

اره والا همینو بگو مولا طرف خودش ازدواج کرده بچه داره بعد یکی میگه چندساله بچه دارنشدم بچه میخوام یاسنم بالاس دوست دارم ازدواج کنم زود برمیگردن میگن زوری نخوا یکی زوری بچه خواست بچه دارشد بچه یه سالگیش مرد یکی زوری شوهر خواست ازدواج کرد شوهرش فلج شد.یعنی دود از سرم بلند میشه بااین جور حرفا دل طرفو به کل ناامید میکنن

منم مخالفم

بنظرم تو خانواده اختلاف ایجاد میشه.

مهر و محبت هم مث بچه خود ادم نیس‌.به هر حال اون بچه عم همش یادشه که کاش پدر مادر واقعیمو ببینم.

و خب یک روز پدر مادر اون بچه پیداشون میشن و بچه هوایی میشه

نظر من بود

منم با این مخالفم چون بچه از پرورشگاه اصلا اون مهر دو طرفه رو ندارع تو فامیل یکی همین کارو کرد وقتی ...

البته این تو بچه های تنی هم اتفاق میافته 

شاید خیلیا قبول تداشته باشن ولی مشخص نیس اون بچه نطفش چجوری شکل گرفته ذات پدرمادرش چی بوده ک این بچه اینجوری شده 

اره والا همینو بگو مولا طرف خودش ازدواج کرده بچه داره بعد یکی میگه چندساله بچه دارنشدم بچه میخوام یا ...

وا 😐 اتفاقا اونی که با کلی دارو و دکتر رفتن بچه دار میشه بیشتر مراقب بچه هست ناخودآگاه

چه حرفای زشتی میزنن 

زوری شوهر خواستن فقط 🤣 خب همه موقعی ازدواج میکنن که شوهر میخوان 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم مخالف بچه دیگران رو بزرگ کردنم بچه باید از پوست و گوشت ادم باشه

دقیقا 

چون خیلی از بیماریهای روانی مخصوصا به صورت ژنتیکی منتقل میشن

یا اصلا خیلی مهمه زمان بارداری چجوری گذشته معلوم نیست اون بچه چجوری بزرگ شده تو رحم مادر