2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 137 پست
یعنی چی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی

نمیدونم دقیقا ولی حس کردم میخوان اینکارو انجام بدن مثلا خردادو دی بگن میتونین بیاین ترمیم بزنین یه عده میرن دی ترمیم میزنن یه عده دیگه خرداد بر اساس شرایطشون شایدم برداشت من اشتباه باشه

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواین گروه تو تلگرام یا ایتا بزنید؟ منم عضو میشم راهنمایی تون میکنم

واسه من فرقی نمیکنه بستگی به بقیه بچه ها داره

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
دیروز خیلی قشنگ مثل ادم نشستم خوندم امروز کلاس مشاور و امتحان مشاور دادم بعد برام 14 15 ساعت برنامه ...

به هرحال موفق باشی عزیزم قدر این روزا رو بدون ی وقت خدایی نکرده دیر نشه

😂😂بالاخره پزشک مملکتی ی چیزی باید بارت باشه

بخدا دارم میخونم نمیدونم چرا نمیتونم از امتحاناش نمره بیارم😂😂😂😂 همیشه وابسته نمونه سوال و کتاب تست بودم الان که هیچ کدوم نیستن نمیتونممم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

به هرحال موفق باشی عزیزم قدر این روزا رو بدون ی وقت خدایی نکرده دیر نشه

چشم حتما کاش ینفر که رشته خوب باشه راهنماییمون کنه یه کاربر رشتشون پزشکیه توو همین تاپیک گفتن گروه بزنیم بیان راهنمایی کنن

واییییی منم همین الان دارم‌ شروع میکنم ک برنامه بنویسممممم😍بیاید همگی‌شروع‌کنیم‌دیگهههه از فردا یام ...

هلههههه ایشالللههه من که صبح زود بیدارمیشمممم😍😍 گور بابای کل دنیااااا گور بابای تنبلییی یکم به خودمون بیایم

واسه من فرقی نمیکنه بستگی به بقیه بچه ها داره

اگه نزدن هم درخواست دوستی بده سوالات رو بپرس جواب میدم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

به این چیزا دل نبند دیدی چقدر میگفتن یازدهم برداشته میشه یا تاثیرش مثبت میشه یا فقط عمومیاش؟ 

اگه نزدن هم درخواست دوستی بده سوالات رو بپرس جواب میدم

درخواست دادم عزیزم

اسی گروه بزن تو تلگرام یا ایتا منم عضو میشم راهنمایی تون میکنم چه مشاوره ای اگه بلد باشم چه درسی

عزیزم ندارم برنامه ایی متاسفانه همه رو پاک کردم😬

ولی میشه لطفا از تحربیاتت بهم بگی همینجا؟

بنظرت میتونم قبول شم؟

من خیلی جالب درس نخوندم پراکنده درس میخونم مثل ادم تست نمیزنم و عقبم☹️