2777
2789

وقتی رفتم برای ثبت نام پیش دبستانی پسرم 

در بدو ورود گفتن نه قسط ۱۷۰۰ و سه تومن پیش پرداخت 

بعد دو ماه قسط دادن فهمیدم از من بیشتر از بقیه گرفتن بهشون که اعتراض کردم 

قسطها رو کم که نکردن هیچ کردن ۱۸۰۰ 

الان هم گفتن قسطها ده تا شده و شما این دو ماه آخر رو باید ۲۶۰۰ قسط بدی 

ازشون توضیح بخواه که چرا حرف روز اولتون و‌ الانتون یکی نیست

چرا من از بقیه بیشتر شدم

زیر بار نرفتن برو صنف شکایت کن

فراموش نکن حق دادین نیست حق گرفتنبه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر از این موضوع مطمئنی و مدرکی داری میتونی خیلی راحت از طریق آموزش پرورش اقدام کنی

اگر این هزینه ای که میگیرن و نمیدونم واسه چیه عمومی باشه یعنی برای تمام پیش دبستانی ها این هزینه دریافت بشه پس نرخ تعرفه ای هم داره اگر بیشتر از اون نرخ بگیرن با یه تماس به آموزش پرورش منطقه هم میتونی ازشون شکایت کنی و سریع پیگیری میکنن چون جریمه میشن و اونا مجبورن پول بدن یا نه اگر فقط از شما بیشتر میگیرن باید حتما چیزی دستتون باشه که ثابت کنه مثل همین اختلاف قیمتی که از شما و بقیه میگیرن بتونید ثابت کنید

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

میگن اگر دیدید کسی رو در جایی سلیطه به معنای (پرخاشگر، بدزبان، سلطه جو )خطاب کردند بدانید به دنبال گرفتن حقش است 

شما مودبانه ام برخورد کنی چون حقتو میخوای در نهایت رفتار درستی نمیبینی و همون چیزی و می‌شنوی که باهاشون جدی برخورد کنی

اینجا با زبان سختم حق کسی و نمیدن چه برسه به نرم

متاسفانه هیچ مدرکی ندارم

این پول چیه ازتون میگیرن تو گوگل سرچ کنید مثلا نرخ تعرفه ثبت نام پیش دبستان سال ۱۴۰۳ بیشتر بگیرن با یه تماس هم جریمه میشن هم پلمپ میشن

میگن اگر دیدید کسی رو در جایی سلیطه به معنای (پرخاشگر، بدزبان، سلطه جو )خطاب کردند بدانید به دنبال گ ...

با توجه به اینکه مدرکی ندارم میتونم برم آموزش پرورش شکایت کنم

شهریه پیش دبستانی

گوگل سرچ کنید نرخ تعرفه امسال و اگر بیشتر دارن میگیرن با آموزش پرورش منطقه تماس بگیرید اگر پاسخ گو بودن بگید اینطوریه اگر آدرس و اطلاعات خواستن به یه بهانه ای قطع کنید برید پیش دبستانی بهشون بگید دارید زیاد میگیرد زیر بار نرفتن و باز حرف خودشونو زدن بگید اوکی الان تماس میگیرم بعد جلو خودشون زنگ بزنید بگید میخواستم گزارش پیش دبستانی که بیشتر از نرخ میگیره در صورتی که اول چیز دیگه هم گفته بوده رو بدم یا قبل تماس به احتمال زیاد میپذیره و مجبوره هم عذرخواهی کنه هم مابقی پول رو از ماهای دیگه کم کنه یا اینکه جریمه و پلمپ میشه آموزش پرورش راجب پیش دبستانی خیلی سختگیره