2777
2789
عنوان

خدا هیچ دختری رو محتاج خونه پدر نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست
این یه قاعده کلی نیست گلم پدر داریم تا پدر ولی خب بهتره که اگه خدایی نکرده زندگی به جدایی ختم شد دخت ...

بله پدر تا پدر داریم خانواده تا خانواده اگه ناخواسته هم باشه دلت و میسوزونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هنوز عقد نیستیم و جدا افتادیم نه بچه دارم نه چیزی مامانیم اخلاقش کلا عوض شده😢😢 دارم دق میکنم دلم میخواد زودتر عقد کنیم بریم سرخونه زندگیمون دیگه دارم کم میارم... سر خرید گوشت پدر منو دراورد انقد رفتاراش ازارم داد که خدا میدونه خیلی دلم شکسته

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

همون آدم خونه خودش باشه خوبه

اره باور کن که گاهی از شدت تنهایی ساعت ها گریه کردم..مریض شدم اما هیچ وقت نرفتم 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
آره خیلی سخته وقتی یک بار مستقل وصاحب خونه بودی بخوای تو خونه بابات برگردی برات از قبل سختره وگرنه ت ...

آره واقعا من که کلی مستقل بودم از چه زمانی خرجی پای خودم بود،الان یک ماهه مجبور شدم بیام اینجا هر روز توبه میکنم 

اره باور کن که گاهی از شدت تنهایی ساعت ها گریه کردم..مریض شدم اما هیچ وقت نرفتم

اگه لوله بخاری خونم خراب نشده بود گاز بر میگرده داخل میرفتم دوباره خونه خودم ،جا نداره کلاهک بذارن براش قرار شده بیان جای لوله در بیارن یا پکیج کنن

آره واقعا من که کلی مستقل بودم از چه زمانی خرجی پای خودم بود،الان یک ماهه مجبور شدم بیام اینجا هر رو ...

الازم ناراحت نباش سعی کن استقلال نسبی پیدا کنی این حست هم به مرور بهتر میشه به امید خدای مهربون

خدایا شکرت🩷
من بچه اولم و تک دخترم و زود هم ازدواج کردم یعنی روزی نیس که بابام کمتر از ۳.۴ بار بهم زنگ بزنه سبزی ...

گلم همه عین هم نیستن ،نه من جای شما ام تک دخترم نه شما جای من ،ولی تو خونه ما این شکلی میشه

اگه لوله بخاری خونم خراب نشده بود گاز بر میگرده داخل میرفتم دوباره خونه خودم ،جا نداره کلاهک بذارن ب ...

خونه پدری احساس راحتی نداری شما هم...واقعا چقدر امثال من وشما بدبختیم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
گلم همه عین هم نیستن ،نه من جای شما ام تک دخترم نه شما جای من ،ولی تو خونه ما این شکلی میشه

من که نگفتم شما الکی میگید فقط میگم باورش سخته آخه چطور میشه آدم با جگر گوشش بد اخلاقی کنه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اگه لوله بخاری خونم خراب نشده بود گاز بر میگرده داخل میرفتم دوباره خونه خودم ،جا نداره کلاهک بذارن ب ...

بخاری برقی بذار 

من میفهمم چی میگی

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
الازم ناراحت نباش سعی کن استقلال نسبی پیدا کنی این حست هم به مرور بهتر میشه به امید خدای مهربون

مستقلم عزیزم حقوق دارم دور کاری ام ،مجبور شدم این ماه و اینجا بمونم چند روز دیگه بر میگردم ولی خیلی حس بدیه،اوایل خواهرم میومد نمیموند سریع میرفت میگفتم چرا آخه زود میری اون همسرش هست حالا من یه ماهه محتاج شدم اینجا هر روز حرف هر روز داستان‌ هیچ کس نمی‌گه فقط هم پدرم هی تکرار هی تکرار دعا کن زودی برگردم ،همسرم زود بیاد برم 

من الان مجردم و حس اضافی بودن ندارم واقعا اضافه ام براشون با اینکه همه کاری براشون می کنم ...مدام یه جوری می گن برو بیرون از خونه ...البته می‌دونم که خدا جواب کاراشونو میده

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹