خدا هیچوقت دختری که شوهر کرده و به دلایلی جدا شده یا جدا افتاده از همسرش ،یا هر دلیل دیگه ای محتاج خونه پدر نکنه که هم حرف بشنوه هم توهین ببینه ،هیچوقت سر هیچ کس نیاد ،دختر وقتی شوهر کنه انگار دیگه دختر اون خونه نیست میشه دشمن خونه
دقیقا عین منی تو هم ،خیلی سخته میدونم من حتی روزای عید میرفتم سرکار که خانوادم و نبینم خواهرام و داد ...
من پدرم با اینکه فحش میده لااقل گاهی اوقات محبت می کنه ولی مادرم انقدر محبت نکرده که هر کس به من میرسه میگه آدم سردی هست در کل با احساسم ولی بلد نیستم بروز بدم.... همیشه مادرم میگه دختر نباید عاشق بشه خب چرا نباید دوست داشتنو بلد باشم
من پدرم با اینکه فحش میده لااقل گاهی اوقات محبت می کنه ولی مادرم انقدر محبت نکرده که هر کس به من میر ...
نه اتفاقا انشاالله هم عاشق میشی هم عاشقت میشن،امیدوارم یکی بیاد باهات ازدواج کنه که تو رو خوشبخت ترین کنه، یکی که عاشقت باشه برات حتی جونش و بده ،تا ابد خوشبخت زندگی کنید اینجور کسی بیاد تو زندگیت امیددارم ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.