2777
2789
عنوان

خدا هیچ دختری رو محتاج خونه پدر نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
دقیقا عین منی تو هم ،خیلی سخته میدونم من حتی روزای عید میرفتم سرکار که خانوادم و نبینم خواهرام و داد ...

من پدرم با اینکه فحش میده لااقل گاهی اوقات محبت می کنه ولی مادرم انقدر محبت نکرده که هر کس به من میرسه میگه آدم سردی هست در کل با احساسم ولی بلد نیستم بروز بدم.... همیشه مادرم میگه دختر نباید عاشق بشه خب چرا نباید دوست داشتنو بلد باشم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
من پدرم با اینکه فحش میده لااقل گاهی اوقات محبت می کنه ولی مادرم انقدر محبت نکرده که هر کس به من میر ...

نه اتفاقا انشاالله هم عاشق میشی هم عاشقت میشن،امیدوارم یکی بیاد باهات ازدواج کنه که تو رو خوشبخت ترین کنه، یکی که عاشقت باشه برات حتی جونش و بده ،تا ابد خوشبخت زندگی کنید اینجور کسی بیاد تو زندگیت امیددارم ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اتفاقا انشاالله هم عاشق میشی هم عاشقت میشن،امیدوارم یکی بیاد باهات ازدواج کنه که تو رو خوشبخت تری ...

ممنون عزیزم ... خیلی مهربونید...ان شاالله خونواده شما هم متحول شن و قدر دختر مهربون و فداکاری مثل شما رو بدونن

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
خب نظر احمقانه نده . بقیه رو با چرتو پرتات نسوزون . اون میگه کسی ک جدا شده مبگی منکه جا دارم !! بذات ...

گوه نخور دوزاری بی شرف

طرف بخاری خونش خرابه رفته خونه پدر مادرش جدا نشده که 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷