2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد امروز دیدم از اینستا و روبیکا بلاکم کرده من ک انقد بهش خوبی کرده بودم برم بهش پیام بدم چی بگم؟! ...

شاید مشکل از شما نیست از شوهر خودشه مثلا شاید تو یه موردی شما را زده تو سر خانمش.بلاخره شاید احساس خط ر کرده باشه.

خوب اگه رفاقت دارینبا هم ک بالاخره هر چی هم سرتون شلوغ باشه حداقل ی پیام یا ی تماس ک میتونین از هم خ ...

میدونم ولی من زنگ زدم دو بار منتظر موندم ک اونم بزنه خبری نشد منم ولش کردم

بعد امروز دیدم از اینستا و روبیکا بلاکم کرده من ک انقد بهش خوبی کرده بودم برم بهش پیام بدم چی بگم؟! ...

بلاک کردن نشونه ضعفه این جواب اصلی میشه عزیزم 

بعضی از خانما اعتماد به نفس تو جمع دوستای متاهل بودن رو هم ندارن و اعتماد هم ندارم نه به خودشون نه شوهرشون حسادت هم میکنن خیلی زیاد چه بهتر که ارتباطت باهاش قطع شد اگر ادامه دار بود درد و دلی میکردی باهاش یا چیزی میفهمید دوستام میزاشت روش می‌گفت و به گوش شوهرت می‌رسید اصلا خیلی بد میشد هیچی به قشنگی ارتباط با آدم امن نیست یه جا یه جمله قشنگ خوندم نوشته بود خدا مکالماتی رو می‌شنوه که تو نمی‌شنوی پس اگر کسی از زندگیت حذف شد هزار بار شکرش کن 🤌🏻☺️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀