2777
2789

چرا همه این ماه انقدر بهم ریختن ، والا من یه دردی رو تجربه میکنن که هیچ وقت نداشتم 

وحشتناک همه جام درد میکنه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم دوروز زودتر شدم بخاطر استرس

به مجردا حسودیم میشه فک کن 25روز جنوب بود اومد با مریضی و سرماخوردگی وقتی هم خوب شد همش سرش گرم گوشی اعتراضم میکنم میگه احساس افسردگی دارم نه توجهی نه علاقه ای از دیشب اونقدر گریه کردم پریود شدم یکشنبه هم می‌ره تا 25روز بعد امروز باهاش حرف نزدم اون بدتر از من بیمحلی کرد

به مجردا حسودیم میشه فک کن 25روز جنوب بود اومد با مریضی و سرماخوردگی وقتی هم خوب شد همش سرش گرم گوشی ...

الهی بمیرممم برات عزیزم 🥺🦋

برعکسه 

نامزد من چن روز دیگه میاد هی دعا میکردم زودتر بشم بشم و خوشحالم که پریودشدم 

همم عین سگ پشیمونم که شدم ☹️

بخوا جون میگیرم 

چاق میشم 

ازینور پریودمیشم 

از پا میوفتم لاغر میشم🤦🏼‍♀️

الهی بمیرممم برات عزیزم 🥺🦋برعکسه نامزد من چن روز دیگه میاد هی دعا میکردم زودتر بشم بشم و خوشحالم ک ...

خدا نکنه عزیزم دوری متاسفانه سردی میاره شوهر من اینجوری نبود آدم دردشو به کی بگه نه روم میشه به مادرم بگم نه خواهرم این همه روزارو شمردم که بیاد الانم اینطوری خودمم شدم یه زن عصبی و افسرده امیدوارم تمام مردای سرزمینم عاشق زناشون باشن سردی زنو نابود میکنن

خدا نکنه عزیزم دوری متاسفانه سردی میاره شوهر من اینجوری نبود آدم دردشو به کی بگه نه روم میشه به مادر ...

دقیقا نامزد منم همیشه همینو میگه میگه دوری سردی میاره 

با اینکه بعد ۳ماه اینا میاد 

دوری خیلی بده 

عزیزمممممم🫂

خیلی سخته میدونم 

مخصوصا افسردگی ک خودم درگیرش بودم 

ایشالله زندگیتون عاشقانه و بهتر میشه🥺🫂