2777
2789
عنوان

شوهرم زور زن برا مامانش کادو خرید ولی برا من هیجی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزم غصه نداره خودتت واسع خودت بگیر خودتو خوشحال کن منم تا حالا کسی جز ۱،۲بار واسم تولد نگرفته روز زنم و بقیه مناسبت ها هیچی کادو نگرفتم اصلن واسم مهم نیست چون تو خانواده مون اینقدر اهمیت نداره 

دیگه برای اون دوست و همکارایی که برات نمی‌گرفتن تو هم کادو نگیر،

منم با سه تا بچه برای مادرشوهرم خرید برای من؛

ولی دعوا و بیتابی نکردم‌.

با احترام بهش گفتم امروز بریم بیرون مغازه ها رو چرخیدیم یه چیز انتخاب کردم گفتم اینم کادوی تولد و روز زن ام 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

واقعاً درک نمیکنم آقایون رو وقتی ازدواج کردن چرا برا همسرشونم چیزی نمیخرن برای روز زن عجیبه 

هیچ توجیه و علت منطقی هم نداره ! 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مردی که واسه نامزدش یا زن عقدیش که اولین سالشه هدیه نخره واقعا ادم بی درک و بی احساسیه خدا شاهده که بذر کینه و نفرت رو از همون اول تو دل زنش میکاره تو شدید ترین شرایط سخت اقتصادی هم باشی خریدن یه هدیه واجبه خرید یه عطر یا ساعت مگه چقدر پول میخواد که میگن دستمون تنگه اگه دستت تنگه چرا واسه مادرت هدیه خریدی  و علنی تو روی یه تازه عروس اعلام کردی و داغ به دلش  گذاشتی🙁