2777
2789
عنوان

دعوای من و خواعرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 46 پست
اخه شما میگی من تا پریشب خبر نداشتم الان میگی یبارم سوارم فرستادم اکه ماشینو میخوان بده بهشون

عزیز رفتارای خواعرشو رم طوری بود که احساس میکردم نسبت به ماشین احساس مالکیت داره.دو تا تاپیک قبلمو بخونی کامل توضیح دادم که چه کارایی برا ماشین میکرد.برا همین شک کردم و به شوهرم گفتم برو ازشون بپرس داستان چیه.ضمن اینکه ماشین هم بهمون افتاده بود و درگیر خریدن یا نخریدن بودیم و میخواستم بدونم تو سر اینا چی میگذره

شما خودتونو بزنید ب اون راه و مثل همیشه از ماشین استفاده کنین منتهاب خواهر شوهرت سرویس ندین

با همشون هم سر سنگین باش اگه حرفی زدن بگو من احترام نگه داشتم چیزی نگفتم وگرنه خواهر شوهر خودش شروع کرد

اگه بازم خواهر شوهرت حرفی زد بگو هر وقت همه اومدن و گفتن ک راضی نیستیم اون موقع ماشینو تقسیم بندی میکنیم خجالت نداره ک از طریق تو حرفشونو میرسونن

بعدم ک جمع شدین بگین نصف پول ماشینو ما دادیم اینم برای ما گرفته چطور همتون ادعاتون میشه؟چطور برای اون خونه ما رضایت دادیم ک ب اسم برادر شوهر باشه بعد این ماشین ک پولشم خودمون دادیم چشمتون دنبالشه؟اگه اینطوره ما هم راضی نیستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.