2777
2789
عنوان

وایی خیلی ناراحتم من خیلی زشتم دیروز همه به دوستم پا دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا قصدم رل زدن نبود میگم من قیافه ندارم که کسی بهم نخ ندادن وگرنه دنبال پسر نیستم

میدونم عزیز دلم

مطمئنم که خیلی ناز و خوشگلی🩵 طبیعیه این حسا

به وقتش یکی میاد که بهت نشون میده چقدر زیبایی و قدرتو میدونه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

عزیزم تو خیلی خوشگلی ☺

یه پیشنهاد برات دارم 

دوستی تو بااونا یواش یواش قطع کن و روی خودت سرمای گذاری کن برو کلاس ورزش تا خوش هیکل بشی درستو خوب بخون و روی ادب و شخصیت و ارامش فردیت کار کن مطمئن باش بعد ده سال تو مثل جواهر میدرخشی و اون موقع میفهمی چقدر خاطر خواه داری ...

عزیزم همه آدم ها زیبان 

هرکسی به چشم ی نفری

درضمن اینکه پسری بهتون شماره نمی‌ده صرفا بخاطر زیبایی یا زشتی نیست بخاطر سرو سنگین بودن شماست به خودت افتخار کن ک جرعت نکردن بهت شماره بدن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

اون پسرای که تو خیابون نزدیک میشه به دخترا و دخترای ساده خام میشن پا میدن و شماره میدن و بر می داره 

چیزی جز استفاده جنسی برای پسر نداره اینو قبول کن به درد می خوره پسر از دختر استفاده می کنه خوش گذرانی می کنه آخرش مثل دستمال کاغذی کهنه می اندازه دور یکی جدید انتخاب می کنه

معجزه شکر گزاری...