2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم بگم دیگه مارو برا مراسم های برادرشوهرم دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست
نه اصلا این طور نیست دخترشون استوری میزارع از رستوران رفتنشون بعد شوهر من فک میکرد ک برادرشوهرم بردت ...

نه عزیزم  زمانی به خودشون مربوطه که استوری نزارن   و تو خلوت انجام بدن

و شما هم خوب نیست صفحات اونا را ببینید 

تماشای زندگی خصوصی دیگران کار زشتی است.

هر چند کار اونا هم زشته  شبشون را استوری می کنن

شوهرت هم خیلی ندید بدید بازی داره در میاره 

چرا پرس و جو کنه و بپاد؟؟؟؟؟؟؟

نه اصلا این طور نیست دخترشون استوری میزارع از رستوران رفتنشون بعد شوهر من فک میکرد ک برادرشوهرم بردت ...

درسته که به خودشون ربط داره ولی من کلا با این تشریفات مخالفم انقد بدم میاد استوری میکنن مگه برا خودشون رستوران رفتن دیگه چرا به دیگرا نشون میدن معلومه دارن زیر پوستی پز میدن اصلا داستان تمام استوریا پز دادنه دیگه خب شاید یکی نداره اصلا داره موقعیتش مناسب نیست یکی اصلا پول داره پدر نداره چیه این کارا 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه از مردم طلبکار بود که

طلب چیه؟؟؟؟ تبعیض  بین  دو پسر

تاپیک یکی مونده به آخر من در مورد همین موضوع است

پدری برای دو پسرش عروسی گرفت 

برای پسری که با دختر یتیم ازدواج کرد عروسی نگرفت .

اون تاپیک واقعی است

نمیشه از مردم طلبکار بود که

دقیقا 

جشن رو ب هزینه ی پدر عروس تو محضر گرفتن پدر من تو خونه گرفت 

برم بگم چرا اونا تو تالار گرفتن؟خوب خوششون اومده تالار گرفتن 

یا برا یلدایی مادر من حتی از بیرون ی شیرینی نخرید خودش کیک پخت مادر اون هزار برابر ما پذیرایی کرد اونم چیزای گرون و خوشمزه 

الآنم جهیزیه ی زیاد اون ب من چ آخه 

از لحاظ روحی خستم اوایل چقدر دعوا میکرد سر اینچیزا شوهرم 

کارمون ب پدرمادرا و توهین های شدید می‌رسید 

کاش همون سالها جدا میشدم خستم از دستش 

این کاربری دست چند نفره 
دقیقا. نمیشه برای مردم تعیین تکلیف کرد که. میگن دوست داریم برای دخترمون سنگ تموم بذاریم‌. بقیه باید ...

اینا که برای پسر بزرگشون کاری نکردن بیخود میرن مجلس دختر اونا قر میدن و پایکوبی می کنن

آره دلش از همسرش گرفته

دقیقا 

مادرشوهرم با اینکه خیلی اذیتم کرده ولی سر این چیزا منطقیه 

ولی امان از شوهرم 

خیلی هم اون اوایل ک دعوامون سر جهیزیه بود با شوهرم حرف میزد ک ول کن همه چی تموم شده رفته همه چی هم خریدیم ولی مگه ول می‌کنه شوهرم 

این کاربری دست چند نفره 
ببین بخدا من آدم حسودی نیستم برادرشوهرمم فوق العاده آدم خوبیه و هر لحظه براش آرزوی خوشبختی دارم ولی ...

ببین درسته آدم حسودی نیستی ولی با نرفتن تو مراسم ها به همه حتی غریبه ها نشون میدی حسودی به نظرم همه مراسم ها برو غمگین هم به نظر نیا و خیلی هم به خودت برس

دقیقا جشن رو ب هزینه ی پدر عروس تو محضر گرفتن پدر من تو خونه گرفت برم بگم چرا اونا تو تالار گرفتن؟خو ...

بله درسته میفهمم چی میگین

آدما متفاوتن

هم خواسته هاشون هم وضعیت مالیشون هم نگاهشون به مسائل

نباید تو همچین موقعیت هایی مقایسه کرد

آره دلش از همسرش گرفته

این بنده خدا چقدر مهربونه چقدر دلش صافه خدا همشو برات جبران میکنه ناراحت نشو عزیزم کاملا درکت میکنم میفهمم چقد بخاطر این مسائل منم غصه خوردم ولی یه جا ول کردم تو هم ول کن نزار رفتار همسرت روت تاثیر بزاره و حسود بشی همینجوری دلت صاف نگه دار به همه چی می ارزه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
خانواده عروس دارن انجام میدن

اینا نباید ماست باشن 

بگن ما شعور نداشتیم برای پسر بزرگ مون شادی کنیم 

آویزون پدر عروس بودیم

الآن هم نمی تونیم زیاد شادی کنیم 

که پسر بزرگ مون دلخور نشه

پول ندارن

لال هم هستن؟؟؟؟

ببین درسته آدم حسودی نیستی ولی با نرفتن تو مراسم ها به همه حتی غریبه ها نشون میدی حسودی به نظرم همه ...

بخدا نیستم ولی میخام شوهرمو حرص بدم و سرافکنده اش کنم ببینه توهین و تحقیر چ حسی داره ولی اره اگه نرم خودمو خراب کردم 

این کاربری دست چند نفره