2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم بگم دیگه مارو برا مراسم های برادرشوهرم دعوت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست
اینا نباید ماست باشن بگن ما شعور نداشتیم برای پسر بزرگ مون شادی کنیم آویزون پدر عروس بودیمالآن هم نم ...

شما اصلا منطقی حرف نمیزنین

یعنی چی

جشن گرفتن تو تالار 

اینا نرن چون جشن بچه ی اول تو خونه بوده

چه بی ربط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا نیستم ولی میخام شوهرمو حرص بدم و سرافکنده اش کنم ببینه توهین و تحقیر چ حسی داره ولی اره اگه نرم ...

عزمزمه همیشه عروس اول پاسوز همهههه چی میشه 

کاری کن که فقط شوهرت ضایع بشه نه تو

این بنده خدا چقدر مهربونه چقدر دلش صافه خدا همشو برات جبران میکنه ناراحت نشو عزیزم کاملا درکت میکنم ...

بخدا خیلی حس بدیه 

من خیلی تو زندگی مشترکم عذاب کشیدم خیلی تحقیر شدم همش و همش مقصر شوهرم بود 

بعد پسرم اوتیسم خفیفش معلوم شد یکم شوهرم آدم شده بود از وقتی برادرش ازدواج کرده تیکه ها و کنایه هاش شروع شده 

دیروز فک کن رفتم کلی ب جاریم سر چیدن جهازش کمک کردم کلی ب مادرشوهرم کمک کردم غذا اینا گذاشتیم پذیرایی کردیم همه تشکر کردن اومدیم تو ماشین اخم شدید و سکوت شبم گفت کنارم نخواب چرا آخه ؟چیکار میکردم ک نکردم ده سال پیش جهیزیه ام کم بود قتل کردم؟؟؟کاش میشد طلاق بگیرم برم پشت سرمون نگا نکنم بی که این آدم اذیتم کرده 

این کاربری دست چند نفره 
عزمزمه همیشه عروس اول پاسوز همهههه چی میشه کاری کن که فقط شوهرت ضایع بشه نه تو

کل شب رو نخوابیدم هر لحظه یاد کاراش میوفتم بغضم می‌شکنه و گریه میکنم 

میخام هرچی تو دلمه رو بهش بگم 

این کاربری دست چند نفره 
شما اصلا منطقی حرف نمیزنینیعنی چیجشن گرفتن تو تالار اینا نرن چون جشن بچه ی اول تو خونه بودهچه بی ربط

ول کن این خانومو هرچی توضیح میدم حرف خودشو میزنه 

طرف برا داماد و دخترش طلا و لباس و کادو گرون قیمت مهره ک برادرشوهر و جاری ناراحت نشن؟

این کاربری دست چند نفره 
ول کن این خانومو هرچی توضیح میدم حرف خودشو میزنه طرف برا داماد و دخترش طلا و لباس و کادو گرون قیمت م ...

ماشاالله بهت که انقدر عاقلی

ان شاالله که خدا برات جبران کنه عزیزم

همسرت هم سرش به سنگ بخوره

دقیقا جشن رو ب هزینه ی پدر عروس تو محضر گرفتن پدر من تو خونه گرفت برم بگم چرا اونا تو تالار گرفتن؟خو ...

جالبه خانواده های دختر هم ده شب تو عروسی داماد پولدار بزن و بکوب می کنن میگن  به پول داماد بوده 

برای دختر فقیر  با چند تا نقل  رنگی که روی سر دخترشون می ریزن کار را در میارن 

بعد میگن  شوهرت نداشت  شوهرت نکرد 

بعد هم با گریه دخترشون را راهی خونه ی بخت می کنن

در عجبم از خانواده های ایرانی ‌که اینجوری سوسک طرف مقابل میشن

اه اه  اه    اه  ننگ به چنین  پدر و مادرهایی 

وایمیستن ببینن طرف  مقابل چه می کنه 

به سازش برقصن

مشخصه خانم عالقی هستینمتاسفانه همسرتون داره بچگانه رفتار میکنهازش پرسیدین که علت رفتاراش چیهبه زبون ...

پرسیدم گفت نه ناراحت نیستم 

ولی شب گفت پیشم نخواب برو بیرون از صبحم ک رفته ماموریت زنگ نزده فقط من زنگ  زدم ک اونم سردو کوتاه جواب داده 

من میشناسم می‌دونم چرا باد کرده

این کاربری دست چند نفره 
ماشاالله بهت که انقدر عاقلیان شاالله که خدا برات جبران کنه عزیزمهمسرت هم سرش به سنگ بخوره

ب نظرت اومد قضیه رو باز کنم بگم چرا تو قیافه ای یا سکوت کنم؟

این کاربری دست چند نفره 
ب نظرت اومد قضیه رو باز کنم بگم چرا تو قیافه ای یا سکوت کنم؟

والا چی بگم

خودت بهتر میشناسیش

اگه میدونی اهل حرف هست و میتونی بهش بفهمونی باهاش صحبت کن

وگرنه اصلا به روی خودت نیار

جوری رفتار نکن که بهونه بدی دستش انگار نه انگار

والا چی بگمخودت بهتر میشناسیشاگه میدونی اهل حرف هست و میتونی بهش بفهمونی باهاش صحبت کنوگرنه اصلا به ...

اهل حرف ک نیست ی بی منطقی هست ک دومی ندارن ولی از درون دارم آتیش میگیرم اینهمه با دارایی و نداریش ساختم آخرم این شد نتیجه ام 

فک می‌کنه خودش بهترینه فقط ماییم ک کم گذاشتیم 

این کاربری دست چند نفره