2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
عزیزم مسافرت حالا هرجا چه فرقی میکنهمگه بده! این کارشون گناهه فاصله انداختن بین زن و شوهر دوستم محرم ...

متاسفانه تو بعضی خانواده ها واقوام این هنوز جا نیوفتاده

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من جات بودم از لجشون حامله میشدم 😂😂ببخش عزیزماما خوب میکنی جلوشون وایمیستیانشالله زودتر بری سرخونه ...

بخدا شوهرم گفت اینو .

یه تاپیک هم زدم قبلا راجب همین موضوع پریودم عقب افتاده بود تاپیک زدم گفتم نکنه حامله باشم . شوهرم میگه تنها راه برای اینکه بدون دعوا و اعصاب خوردی زودتر مراسم بگیریم و راحت بشیم حامله شدن هست . وگرنه باید دعوا راه بندازیم تا کوتاه بیان

...🥀🍂

بدون جشن؟ گفتیم دویست تا داماد سیصد تا شما عروسی بگیریم و تمام . میگن نههه ما ۵۰۰تا دعوتی داریم میخ ...

اره الان بازم همه خرج و مخارج پای همسرت میندازن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بخدا شوهرم گفت اینو .یه تاپیک هم زدم قبلا راجب همین موضوع پریودم عقب افتاده بود تاپیک زدم گفتم نکنه ...

پاتک خوبیه

الکی وانمود کن بارداری😉

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

کسی که اسمش تو شناسنامه طرفه نامزدشه؟؟ خواهش میکنم بس کنید دوران عقد کلا یه چیز فرمالیتس فقط صرفا دو ...

اسمش تو شناسنامش بخاطر این ک رسمیت  وجهه پیدا کنه اگر نه چرا پس میگن دوران عقد نمیگن زن و شوهری هرکسی طبق عرف خودش اما هزارتا مشاور میگن رابطه نباشه و صرف اشنایی باشه

خب شما رابطه داشته باشین کسی جلوتونو ننگرفته هرجور راحتی 

رپلای نکنین من با اسی بودم نظرمن این بود هرچی بگم میدونم شما مخالفید 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من میترسم دعوا بشه میدونی؟ پدرم بسیار تند خو هست .میترسم مخالفت کنم لج کنن دعوا راه بندازن ابرومونو ...

بنظر میرسه همسرت ادم خوبیه کاملا پشت هم باشید سریع هم برو سر خونه زندگیت

تا وقتی خودت یا همسرت نخوای طلاق چیه که میگی الان فقط باید خودتو نجات بدی بری سر خونه زندگیت

عزیزم شوهرش نیست نامزد عقدیشهمنم تازه ازدوج کردم با 10 تا مشاور صحبت کردم گفت مهمترین علت طلاق تو ای ...

ما دخول نداشتیم . خودمون رعایت کردیم

...🥀🍂

به دروغم که شده بگو حاملم و برو سر خونه زندگیت خودتو نجات بده

بعدش چی بگم؟ اگه باهام بیان ازمایشگاه چی؟ سونو و ازمایش و .. همینطوری قبول نمیکنن که بعد عروسی چی بگم بگم سقط شد؟ بگه باهات میام دکتر چیی بعد دکتر بگه حامله نیستی

...🥀🍂

من هرشب نمیخوابم من هفته ای یکبار میرم خونه پدر شوهرم میخوابم . شوهرمم فقط هفته ای یکبار شام میاد خو ...

حق میدم بهت

من خودم دوران عقد خونه بابام اینا یه شب هم کنار نامزدم نخوابیدم خجالت میکشیدم خواهر مجرد هم داشتم و همیشه هفته ای یک بار خونه مادرشوهرم توی اتاق میخوابیدیم چون نامزدم شهر دیگه بود محل کارش و هفته ای یه بار میومد پیشم پدر شوهر نداشتم و فقط مادرشوهرم بود و بچه ها همه ازدواج کرده بودنو مادرشوهرم دو تا اتاق خواب داشت یکیش رو برای ما جا مینداخت و شب هرچی لازم داشت حتی چادرنماز و سجاده از اتاق برمیداشت که نیاد تو اتاق و ما راحت باشیم در صورتی که خود ما هم برای نماز صبح بلند میشدیم،حتی میرفتم شهر محل کار همسرم تو خونه اش هفته ای میموندم و حتی نزدیک عروسی دو هفته شد موندم چون خرید داشتیم و همسرم نمیتونست مدام بیاد شهرمون بریم خرید ولی خودمم حواسم به مسائلی که برای خانواده هامون مهم بود بودش که دختر باشم شب عروسی 

✒️

بنظر میرسه همسرت ادم خوبیه کاملا پشت هم باشید سریع هم برو سر خونه زندگیت تا وقتی خودت یا همسرت نخوای ...

الان چیکار باید بکنم؟ دعوا راه افتاد به مادرم گفتم همه مشکلایی که تا الان به وجود اوردن ولی مسخرم کرد گفت عقل نداری گفت شوهرتو دیدی مارو فروختی و...

شوهرم آدم دعوایی نیس معمولا بخواد کاری کنه آدم میفرسته خودش جلو نمیاد . 

الان به شوهرم بگم سر دعوا رو بگیره ادامه بده که مجبور بشن زود عروسی بگیرن ؟ 

...🥀🍂

اسمش تو شناسنامش بخاطر این ک رسمیت وجهه پیدا کنه اگر نه چرا پس میگن دوران عقد نمیگن زن و شوهری هرکس ...

عزیزم مگ من میگم رابطه باشه؟؟؟ 

مگ خوابیدن پیش همسر و رفتن به مسافرت رابطه اس؟؟ 

منظور من و بد متوجه شدید شما 

من اصلا کاری به رابطه داشتن یا نداشتن ندارم چون کلا یه بحث جدا و خصوصیه که کلا برمیگرده به خود دختر و پسر 

اسی بیچاره میگه یه مهمونی میریم زنگ و پیام ک برگرد میگه 3 روز مشهد خواستیم بریم نذاشتن اینا نرمال نیست اخه 

چندسالته؟تک دختری

نه ۲۳سالمه ماه دیگه میرم تو ۲۴.

تک دختر نیستم یه خواهر ۱۱ساله دارم . اون مثل من نیس نمیزاره کسی بهش زور بگه . ولی باز دلم براش میسوزه اگه من برم خیلی اذیت میشه . فقط خداروشکر میکنم اون زبون داره کوتاه نمیاد . ولی خب اونم سرکوب میکنن

...🥀🍂

عزیزم شوهرش نیست نامزد عقدیشهمنم تازه ازدوج کردم با 10 تا مشاور صحبت کردم گفت مهمترین علت طلاق تو ای ...

مرد با عقد میشه شوهر این قانون و عرف و شرع هست زمان پیامبر ( ص ) دوران عقد نبود این عروسی و اینا رو ماها مد کردیم و خوابیدن پیش هم اصلا معنیش تمام شدن باکره بودن نیست هزار تا کار دیگه میشه کرد مگه همه چی به رابطه است مگه دور از جون حیوونیم آدم دوست داره پیش همسرش بخوابه و آرامش بگیره

✒️