خستم کردن دوساله عقد کردم بخدا اگه یه روز خوش داشته باشم . همش دخالت میکنن خانوادم به همه چی گیر میدن . میگن اختیارت دسته باباته کامل ولی تمام خرجتو شوهرت باید بده . جدای از عقد مجبورمون کردن یه مراسم عقد کنکون بگیریم و خرج اضافی تراشیدن . خواستم برم مسافرت با شوهرم نذاشتن میگن مگه خرابی میخوای بری خودتو بزاری در اختیارش و..
خیلی ضربه خوردم شب اول عقد بابام رفت به شوهرم گفت که فقط هفته ای یکبار بیا خونمون دوست ندارم دامادم هر روز خونم باشه . شوهرمم بهش برخورد و همیشه هفته ای یکبار اومد حتا بعضی هفته ها شام خونمون نمیومد و همه گله میکردن چرا نمیاد . پدرمادرم جز خورد و خوراکم هیچ پولی نمیدن نه قبلا میدادن نه الان و تمام خرجم با شوهرمه . شوهرم تو این دوسال خونه ساخت تمام لوازم چوبی از کمد و تخت و میز و میزتلویزون گرفت فرش گرفت مبل گرفت یخچال گرفت ولی خانوادم میگن شوهرت چیکار کرده شوهرت خسیسه . اگه خسیسه پس کی این کارارو کرده . همش پای خانواده شوهرمو میکشن وسط مسخرشون میکنن بخدا خسته شدم دوست دارم خودمو بکشم راحت بشم نذاشتن یه زندگی راحت داشته باشم .
اوایل دوساعت میشستن جلوم هی میگفتن اره شوهرتو بگیر تو مشتت ببرش مغازه الکی بگو از فلان چیز خوشم اومده بزار بخره عادت کنه . یهو به خودم اومدم دیدم مثل مجسمه هستم خانوادم دستور میدن من عمل میکنم
عزیزم بنظرم خانوادت بیانشون بده ولی حق دارنزمان عقد مسافرت خوب نیست و هرشب خبیدن کنار هم انگیزش واسه ...
عزیزززممم شوهرشه هااااا محرمشه از پدر و مادرشم بهش نزدیک تره چرا مسافرت با شوهرش نباید بره یا نباید پیشش بخوابه؟؟ دوران عقد و نامزدی مال خوش گذرونیه پس مال چیه
خواهش میکنم افکارتونو تغییر بدید الان قدیم نیست الان زمونه عوض شده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وااای خدا درک نمیکنم اینجور خانواده هارو. شما رسما زن و شوهرید اصلا بعد عقد باید مرتب کنار هم باشید. من خواهرم عقد کرد مامان و بابام فرستادنش شهر همسرش که بااون زندگی کنه و راحت باشه والا کسی ام جرئت نکرد پشت سرشون چیزی بگه. پدرمادرت چه پدرکشتگی دارن باهات اخه
عزیزم بنظرم خانوادت بیانشون بده ولی حق دارنزمان عقد مسافرت خوب نیست و هرشب خبیدن کنار هم انگیزش واسه ...
من هرشب نمیخوابم من هفته ای یکبار میرم خونه پدر شوهرم میخوابم . شوهرمم فقط هفته ای یکبار شام میاد خونمون اونم بیشتر اوقات نمیاد .
اوایل اون هفته ای یکبار بار رو اون خونمون میخوابید اما چند بار متوجه شدیم که یکی میاد نصف شب داخل اتاق. . قفل در خراب بود یه بالشت گذاشتیم پشت در یکبار. یهو دیدم مادرم فرداش اومد گفت چرا پشت در بالشت گذاشتین . از اون به بعد همون هفته ای یکبار هم شد خونه پدرشوهرم .
ما میخواستیم بریم مشهد سه روز . تو دوران عقد همین . که نذاشتن مشهد مگه جای بدیه؟ کیش که نمیخواستیم بریم
عزیزززممم شوهرشه هااااا محرمشه از پدر و مادرشم بهش نزدیک تره چرا مسافرت با شوهرش نباید بره یا نباید ...
عزیزم شوهرش نیست نامزد عقدیشه
منم تازه ازدوج کردم با 10 تا مشاور صحبت کردم گفت مهمترین علت طلاق تو ایران اینه زمان عقد ک برا اشناییه میپیچن بهم برا رابطه ج بعد ازدواج دنبال شناخت و اشتباهات هم میگردن در صورتی ک برعکسش خوبه
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
نه عزیز . طبلی که صدا داره توخالیه . فقط برای چشمو هم چشمیه.
فقط میخوان یه مراسم بزرگ بگیرن که فامیل بگن وای چقدر برای دخترش هزینه کرده . همین . لوازم خونه هم که اره گرفتن ولی خیلی چیزهارو شوهرم گرفت . اینام بهونه آوردن که اره خونشون کوچیکه نتونستیم زیاد جهاز بگیریم وگرنه بیشتر میگرفتیم . منو برای گهاز خریدن نبردن خودشون خرید کردن . تنها خریدی که من رفتم خرید سرویس پذیرایی برای مهمونا بود . وگرنه لباسشویی ظرفشویی لاحاف رو تختی قابلمه گاز فر وو.... همه رو خودشون خریدن
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
فک کنم جدا میخوان خودشون میخوان هزینه کنندوگرنه استارتر اشتباه میکنه گوش به فرمانشون هس
من میترسم دعوا بشه میدونی؟ پدرم بسیار تند خو هست .
میترسم مخالفت کنم لج کنن دعوا راه بندازن ابرومونو ببرن و کار به طلاق بکشه. تو محله ی بابام اینا خونه خریدیم همه مارو میشناسن . داماد هم محله ای بابام هست مغازشم همونجاست
عزیزززممم شوهرشه هااااا محرمشه از پدر و مادرشم بهش نزدیک تره چرا مسافرت با شوهرش نباید بره یا نباید ...
آره بابا محرمشه مگه همه چی رابطه است آدم دوست دارم پیش نامزدش بخوابه باهاش بره سفر دیگه اون رابطه رو دختر کنترل کنه خوبه شب عروسی خاطره انگیزتر میشه و پسر دنبال زود عروسی گرفتن و به خواسته اش رسیدنه
نمیذارن تو مهمونی میوه بخوره بعد از شام شب نشینی کنه این یعنی خراب کردن زندگی دخترشون