2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 142 پست
درسته اگر ب شناخت کامل رسیدید هرچه سریعتر ازدواج و بعدش رابطهایا مشاوری بوده بهتون بگه برو رابطه داش ...

نه . مشاور فقط گفت زودتر کاراتونو انجام بدید مراسم بگیرید . ماهم سریع خونه و لوازم همه چی رو اماده کردیم ولی مخالفت کردن . قراره دوباره برم پیش مشاور یه راه حل پیدا کنیم

...🥀🍂

الان چیکار باید بکنم؟ دعوا راه افتاد به مادرم گفتم همه مشکلایی که تا الان به وجود اوردن ولی مسخرم کر ...

شوهرت رو ننداز وسط

خودت باید اینجا صحبت کنی. اینقدر صحبت کن روی نظرت پافشاری کن تا متوجه بشن. البته محترمانه. بحثتون دعوا نشه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ۲۳سالمه ماه دیگه میرم تو ۲۴.تک دختر نیستم یه خواهر ۱۱ساله دارم . اون مثل من نیس نمیزاره کسی بهش ز ...

دلت بحال خودت بسوزه بنده خدا

چون شما بی زبونی و نجابت به خرج میدی میتازونن 

این خط و این نشان 

برا خواهرت اینقدر روشن فکر بشن 

اون موقع میگن برا تو عرف این بود به همین راحتی

مطمئنم خواهرت رابطه رو مدیریت میکنه این قدر منفعل ووو نمیشه حریفه

خانوادت خوبی شما رو می خوان اما با روشی که شما نمی پسندی پس بهتره هر زمان صحبتی می شه با سیاست سکوت کنی یا بحث رو عوض کن یا محل رو خیلی اروم ترک کنید مثلا برید حمام  اینجوری اروم هم می شید، باید بدونید کسایی که تا ابد همراهتون هستند رو با سیاست اروم نگه دارید یکم صبر کنید تا به منزل خودتون برید.ضمنا پدرتون حق داره برای رفت امد منزلش تصمیم بگیرن به ایشون خرده نگیرید. 

من باشم یه جشن کوچیک میگیرم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من خوشحالم که زود متوجه این شدی که مجسمشون شدیگاهی آدما خیلی دیر متوجه میشنمن و همسرم بعد یک سال جدا ...

خانواده همسرم برخلاف همه اصلا کاری ندارن اصلا دخالت نمیکنن .  تو جمعشون که میرم تاحالا پیش نیومده سوال جوابم کنن . فقط پدرشوهرمرچون  مسن بود یکم گیر میداد که شوهرم جدی برخورد کرد باهاش و درست شد .

من یکسالی هست که متوجه قضیه شدم . سال اول که برباد رفت .تو سال دوم کمک شوهرم کردم خونه بسازه . انقدر قضیه زیاده که نمیتونم همه رو تعریف کنم . ولی مادرم زیاد سوال میپره میگه اونجا رفتی چی خوردی  چیا گفتن من دیگه مثل قدیم لو نمیدم چیزیو . اونام دیگه مثل قدیم سوال  نمیپرسن ولی نتونستم دخالتشونو کامل از بین ببرم 

...🥀🍂

خونمون امادس همه چی شوهرم میگه حتا جهاز نمیخوام یه عروسی بگیریم بریم خونه خودمون همه وسایلارو خود ...

قراره خانواده اتون جهاز بدن ؟

یا میخوان اونایی که داماد خریده رو به بقیه نشون بدن؟

ببین عزیزم درسته نفقه از زمان ازدواج با همسرتون هست اما شما و خانوادت نباید یجوری رفتار کنید انگار شما اضافی هستید اونجا و هزار تومان براتون هزینه نکنن!

من خودم عقد ک بودم هزار تومن از شوهرم روم نمیشد بگیرم تمام مخارج بابام میداد 

حتی ۹۰ درصد وسایل رو بابام خرید برای شروع زندگی ک ب شوهرم کمک بشع 

واقعا حس بدی داره توی عقد زیاد درمورد پول با شوهرت حرف بزنی 

شوهرم خیلی کلافس میگه خونه درست کردم توشو پر کردم ولی نمیتونم زندگی کنم اون گوشه داره خاک میخوره . ش ...

شما عروسی خودتون رو بگیرین

برین سر خونه زندگیتون 

ان شاء الله سال آینده بابات عروسی مدنظر خودش رو بگیره

داره عذابت میده که

یاد خواهرم افتادم چون اون هیچ خاستگاری نداشت وفقط همین یکی بود وقتی عقد کرد مامانم همینقدر اذیتش میکرد بهش میگفت خودت نزار اختیارش چرا برات طلا نخرید چرا اینو گفت چرا اونو کرد بیچاره حتی مراسم پاگشاش هم نبردنش خواهرم روز عقدش سبیلاش نزده بود هنوزم مامانم راجع بهش اونجوریه

شوهرت رو ننداز وسطخودت باید اینجا صحبت کنی. اینقدر صحبت کن روی نظرت پافشاری کن تا متوجه بشن. البته م ...

کسی منو آدم نمیدونه . من سر مراسم عقدکنکونرخیلی جدی صحبت کردم باهاشون اونام خیلی شیک گفتن به تو مربوط نیس تو کاره ای نیستی.

...🥀🍂