2777
2789
عنوان

تب در نوزاد کمک

100 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم اگه تجربه یا اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

نوزادم از دیروز تب ۳۷.۷ داره چند تا بیمارستان بردم

یکی میگه بستری بشه یکی میگه نشه

چند تا پزشک عمومی هم که تو اقوام هستن گفتن قطره آستامینوفن بده نیاز به بیمارستان نیست

در صورتیکه متخصص اطفال گفت زیر دو ماه دارو نمیدیم

من الان نمیدونم چیکار کنم ببرم بیمارستان ؟ یا تو خونه تحت نظر داشته باشم و پاشویه کنم ؟ یا استامینوفن بدم؟ با توجه به اینکه ۳۸ روزه ست

اگر تجربه دارید در مورد تب نوزاد زیر دو ماه ممنون میشم بگید خیلی نگرانم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاز و سیب زمینی رو حلقه حلقه کنید و بگذارید توی جورابش کف پاش ، دعای نور رو بخونید و استامینوفن هم بدید ، تبش بالا نیست ولی مرتب چک کنید که بالا نره و در صورت بالا رفتن به پزشکش اعتماد کنید

پیاز و سیب زمینی رو حلقه حلقه کنید و بگذارید توی جورابش کف پاش ، دعای نور رو بخونید و استامینوفن هم ...

بچه۳۸روزه اون پیاز وسیب زمینی خطرناکه براش

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

عزیزم، ببر بیمارستان ، اونا متخصص هستند در لین زمینه، نه نی‌نی سایتی‌ها..

شاید یه متخصص براساس شرایط یه بچه به یه مادر بگه نیاز نیست و به یه مادر دیگه بگه ببر بیمارستان... حتماً به حرف متخصص گوش بده 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
عزیزم ببربیمارستان راحت اونا چک میکنن تبشو خواهرمن بچشوبرد سر۲ساعت مرخص کردن

بخدا دیروز اسیر بودیم ۳ تا بیمارستان رفتیم ۴ تا متخصص ویزیت کردن هر کس یه چیزی گفت

سه تا دکتر اول نظرشون بستری بود اما بیمارستانشون تخت خالی نذاشت

بیمارستان آخر که تخت برای اطفال داشت دکترش میگفت تب نداره ببر خونه

اما میبینم تب داره و نگرانم

عزیزم، ببر بیمارستان ، اونا متخصص هستند در لین زمینه، نه نی‌نی سایتی‌ها..شاید یه متخصص براساس شرایط ...

بردم بیمارستان گفتن بستری باید بسه اما تخت خالی نداریم

بردم بیمارستان خصوصی که تخت خالی داره دکترش ازمایش نوشت و تبش رو گرفت و گفت نیاز به بستری نیست

نمیدونم کدوم پزشک درست میگفت