2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 143 پست
نه . مشاور فقط گفت زودتر کاراتونو انجام بدید مراسم بگیرید . ماهم سریع خونه و لوازم همه چی رو اماده ک ...

افرین ب حرف اینجاییا گوش نکن اکثر دختر بچن و دارن طبق رویاهاشون نظر میدن نه واقعیت های اجتماع

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خانواده عجیبی داری اون وقت خانواده من میگن هیچی از نامزدت نخواه تازه کلیم براش کادو میخرن غذا مید ...

خانواده من تیکه های داماد رو هم اونا خریدن علاوه بر جهاز خودم 

شوهرم فقط یک لباسشویی خرید همین 

و من توی عقد شوهرم گفت بیا برات النگو بخرم گفتم نمیخوام ممنون چون عادت نداشتم،صفر تا صد بابام هزینه هام رو میداد،دانشجو هم بودم 

آخه شب عقددددددد به داماد بگه زیاد خونمون نیا🥴یه حرف هایی میزنید ها🙄به دخترش میگفت اون یه جور مدیر ...

بنده خدا داماد رو دارن فراری میدن ،رفتار های فوق العاده سمییییی دارن خانواده عروس

خانواده همسرم برخلاف همه اصلا کاری ندارن اصلا دخالت نمیکنن . تو جمعشون که میرم تاحالا پیش نیومده سو ...

عزیزم همه چیز کم کم اتفاق میوفته یهویی نمیشه چیزی رو از بین برد همین ک تونستی به این مرحله برسونی بازم خوبه 

امیدوارم ک خونه ای ک ساختید بالا سر یا پایین خانواده همسرت نباشه

چون اونجا هم بری زندگی کنی میخوان دقیقا مث خانواده رفتار کنن

ببین عزیزم درسته نفقه از زمان ازدواج با همسرتون هست اما شما و خانوادت نباید یجوری رفتار کنید انگار ش ...

اما خانوادم خرج کردن رو وظیفه شوهرم میدونن میگن خوردو خوراکت با ما خرجای دیگت با اون . من با پدر مادرم رفتم مسافرت  . شوهرم نیومد چون کار داشت . من با پولی که شوهرم بهم داد برای شوهرم و پدرشوهرمرو برای خودم لباس و سوغات گرفتم . پدرم هزینه ای نکرد برام

...🥀🍂

آخه شب عقددددددد به داماد بگه زیاد خونمون نیا🥴یه حرف هایی میزنید ها🙄به دخترش میگفت اون یه جور مدیر ...

اختیار خونه خودش رو داره ابشون ولی با روش اشتباه عمل می کنند، با عشق صبر سیاست همه چی حل می شه

من دختر خالم همینجوری بود بعد عقد خالم هی دعوا درست کرد ک طلا کم دادن فلان نکردن 

دختر خالم ب بدبختی رفت سر زندگیش اما داماد کینه ای شده بود...

وقتی رفتن زیر یک سقف داماد شروع کرد ب انتقام گرفتن....

در رو روی عروس قفل میکرد و ....

آخرش بعد سه سال دعوا جدا شدن....

نه خونمون مستقله خداروشکر

خداروشکر وقتی مستقل زندگی کنی دیگ دخالت ها هم کم میشه اجازه هم ندی هرروز هرروز خانوادت بیان سعی کن واسه خودت کاری داشته باشی یا سرکار بری یا درس بخونی ک بهونه ای داشته باشی 

اما خانوادم خرج کردن رو وظیفه شوهرم میدونن میگن خوردو خوراکت با ما خرجای دیگت با اون . من با پدر ماد ...

بهرحال فقط سعی کن زود بری سر خونه زندگیت...چون ممکنه با این توصیف هایی ک کردی،عاقبت خوبی نداشته باشه رابطت