2777
2789
عنوان

پریودی وسط ال دی خوردن

53 بازدید | 8 پست

خانوما شرمنده من ال دی میخورم بخاطر به مراسمی بازمجبورشدم بیشتر از۲۱تابخورم،امروز لکه دارم ولی خون هس معذرت میخوام بادستمال کاغذی میپاکم دیده میشه به نوارنمیخوره.علائم پریودی هم دارم حالت تهوع ،عرق میکنم،شکم درد ... 

تاحالاکسی اینطوری شده؟یعنی پریودشدم ولی باز ال دی ادامه دادم تا هفته ی بعد نباید بشم 

پریودی های من وحشتناک میشه اخ

حتی اگر یه روز یادت بره فورا میشی خیلی وقتا هم بعد ۲۱ روز دیگه چون بدن عادت کرده با یه فشار سنگین یا ...

اصلایادم نرفته هرروزساعت۱۲شب میخوردم گاها مثلا یه ربع دیرتر،یعنی الان پریود شدم یا لکه هس،قرصارو ادامه بدم قطع میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش ادامه نمیدادی میزاشتی میشدی ولی جای روز ۵م روز سوم شروع میکردی خوردنشو اینجوری خونریزیت زود قطع ...

اخ بیشتر از۲۱تا خوردما میخوام دیگه ایندفعه نخورم به بدنم استراحت بدم،گفتم لااقل تاهفته ی دیگه نشم ،واییییی خدا

احتمال بارداری خیلی زیاد میشه یه دفعه قطع کنی

باید جلوگیری طبیعی بکنم دیگه اونوقت،من سورشو درمیارم ال دی خوردنی،هیچ وقت با ۲۱تا تموم نمیکنم میگم حالا این هفته رم بخورم ،بعد یه مراسمی چیزی درمیاد مجبورمیشم ادامه بدم