همش فکرای بد میاد سراغم چون خیلی چیزای بد شنیدم و دیدم
به شوهرم میگم مسافرتی زن قبول نکن میگه آخه این به اکانتم گیر میده اگه لغو کنم و مسدود میکنه .اونم تو تهران با اون همه دختر و زنای... خیلی حالم بد میشه فکرای بد میکنم تو شرایط بدی هستیم نمیتونه ول کنه ب نظرت چی کنم
من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄 به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍
اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
توی هر شغلی این موضوع ممکنه پیش بیاد ولی حداقل شوهر شما اسنپ موتوره و کم پیش میاد ی خانم سوار موتور ...
اتفاقا خیلی سوار میشن بخدا من حتی فکرشم حالمو بد میکنه آخه شوهر من خیلی منو محدود میکنه بعد زورم میاد خودش زن سوار میکنه بعدشم میگم بسته ببر یا کار دیگه بکن گوش نمیده میگه این خوب درآمدش