2777
2789

میترسم خدانکرده کرونا به چشمش زده باشه 

ویروس گرفته بود دکتر بردیم و تب شدیدی داشت الانم تب داره صبح پدرش بردش حموم چندبار از صبح بیرون رفتن 

ممنون میشم کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه چرا چشم بچم قرمز شده و میسوزه؟ 

کاربری دست دو نفرع با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه هام سرما خورده میشنگوشه های چشمشون خون میفتهاثر همون بیماریهصرفاً کرونا نیستاز تب و سرما خور ...

ممنونم عزیز تو اینستاگرام دیدم گفتن قرمزی و سوزش چشم بچه ها بخاطر کروناست خیلی نگران شدم 

کاربری دست دو نفرع با تشکر

وای من از بچگی چون چشمام اینجوریه موقع مریضی اینجوری میشم.. البته چشام کلا ب همچی حساسه

وقتی اینجوری میشم میرم داروخونه یه قطره چشمی نارنجیه میگیرم خوب میشم

البته شما اگه خواستی بگیری بگو ک ۴ سالشه دخترت

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

بچه ی خودم همین الان تو همین شرایطه،سری قبل هم کرونا گرفته بود چشاش میسوخت و خارش داشت که دکتر گفت عفونت کرده دو تا قطره چشم داد زود خوب شد،اگه تونستی از داروخانه قطره بخر الان اسمش یادم نیست بپرسی داروخونه بهت میگه 

من 2 ماه پیش سر آنفلوآنزا هر لحظه میگفتم الان چشمام میسوزه به حدی داغ بود، متاسفانه از اون به‌ بعد دوبینی پیدا کردم 

سریع ببرش اورژانس 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من وقتی گوشی زیاد میبینم و وقتی عینک نامناسب استفاده میکنم اینجوری میشم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

دختر من ۵ سالشه..پارسال یه ویروس گرفت یک هفته مریض بود اصلا غذا نمیخورد سه کیلو از وزنش تو چندروز کم شد...تو چشماش خون مردگی‌ شدید شده بود یعنی دیگه سفیدی چشمش دیده نمیشد زیاد...دکترهم زیاد بردمش ولی گفتن مشکلی نداره دیگه بعد کلی دارو و سرم حالش خوب شد چشماشم کم کم خوب شد..ولی تبش هم خیلی بالا بود خیلی مراقب باش تبش بالا نره