2777
2789

قبلا داستانشو گفتم که خواهر شوهرم یادش انداخت دختررو بعدش دیدم شماره دختررو تو تل سیو کرده به اسم حرف اول فامیلیش

حالا دوستم میگه به روش بیار بگو چرا اصلا یادش افتادی اسمشو سیو کردی

ولی من به روش نیاوردم هیچی نگفتم 

بنظر شما باید به روش بیارم که دیدم و چرا سیوش کرده؟ 

فقط برام عجیب بود که شمارشو از کجا اورده😂احتمال میدم یا از ابجیش گرفته یا از تو گوشی ابجیش دیده چون همون روز قبلی که شمارشو سیو کنه گوشیه ابجیش دستش بود داشت باهاش یکم ور میرفت

شماره رو پاک کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزن تو تخ.ماش من بودم یه خونی به پا میکردم

😂😂😂

اخه ادمه دیگه کنجکاو میشه هرازگاهی

بعد اصلا گوشی دست نمیگیره میره سرکار که اصلا بهشون اجازه نمیدن گوشی هوشمند ببره میزاره خونه بعدم مستقیم میاد خونه تو خونه هم یه ربع گوشی دستشه اخبار و بعدشم دیگه برنمیداره

احتمالا فقط فضولیش گل کرده ببینه طرف درچه حاله به روش نیار مردتم ی رگه های فضولی مثل خانما دارن

اره دقیقا نظر منم همینه 

چون خواهرشوهرم پروفابلشو سیو کرده بود بعد شوهرم دید عکسشو 

بعد گفت من صدبار نگفتم شمارشو پاک کن پیگیرش نباش 

حس میکنم کنجکاو شده

پیگیری کنی ب طلاق میرسیدمنم‌دیدم سیو کرده هی پیگیری کردم کم کم دیدم براش پول زده همو دیدن و ...زندگی ...

دقیقا منم تو واتس اپ دیدم چت کرده چون اون موقع نمی‌تونستم جدا بشم به روم نیاوردم ولی بدجور عصاب و روانم بهم ریخت چون اکه به رو می آوردم باید از خونه واسه همیشه میرفتم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹