2777
2789
عنوان

تو خانواده شوهرم جنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 84 پست
داری از فضولی میترکی؟؟ خب نیا کی گفت بیای اخه نمیشه بگم لغو میشم

خوب وقتی نمیتونی تعریف کنی چرا اصلا تاپیک میزنی دنبال توجه هستی نصفه حرف میزنی ماشاالله ادب حرف زدن هم نداری

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر الدنگ منم شمارمو داده بود هر کی خودش میخواست به من مرده زنگ میزد مثلا منو امتحان میکرد که من پا ...

وایییی 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

مشکل روانی داره کمبود توجه داره وگرنه اگه چیزی بود تعریف میکرد

از حرص خوردن لذت میبرم تو کوری من از اول گفتم سر ارث میراث به جون هم افتادن

همه هم شستن گذاشتنت کنار، باز هم از رو نرفتی

از حرص خوردنتون لذت میبرم ببیت چقدددد شما بدبختین که برای همچین چیزی حرص میخورین

از حرص خوردن لذت میبرم تو کوری من از اول گفتم سر ارث میراث به جون هم افتادن

معلومه کی کور بوده که با همچین خانواده ای وصلت کرده نیازی نیست چیزی بگیم چون مشخصه ماشاالله مادرت جز خبر چینی ادب دیگه ای بلد نبوده بهت یاد بده سیکتر بزن 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
آره سر حرف باباش قسم میخورم گفت باباش گفته بود بهش زنت با مامور دوسته همیشه یه مامور باهاش میاد جلو ...

اره اینام این کارو کردن حالاهم دارم سر ارث میراث همو جررر میدن

معلومه کی کور بوده که با همچین خانواده ای وصلت کرده نیازی نیست چیزی بگیم چون مشخصه ماشاالله مادرت جز ...

اخی چقد خب حرص میخوری دارم ازت انرژی میخورم

اسی خانواده شوهرت که سر ارث و میراث دعواشون شده یه رفتار کاملا طبیعی دارن و ادمای نرمالی حساب میشن و ...

رفتار طبیعی دارن هنوز باباشون زندس بیرونش کردن 

از حرص خوردنتون لذت میبرم ببیت چقدددد شما بدبختین که برای همچین چیزی حرص میخورین

آره همه بدبخت و مریضن ، تو خوبی. الان کم کم دارم فکر می کنم احتمالا خانواده شوهرم خوبن، مریض داخلشون تویی. قفل کن تا بیشتر از این ملت ....رو رو سرت نریختن